ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar Bragadiru

Instalator sanitar Bragadiru

Instalator sanitar Bragadiru – Cartierul Latin | 0730 111 131 Rezolvam cu rapiditate probleme legate de instalatiile sanitare, termice sau de canalizare in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 6 din Bucuresti!

Instalator Bragadiru. Deplasare rapida in zone precum: Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6

Instalator sanitar Bragadiru si sector 6 | 0730 111 131

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Bragadiru
Montaj obiecte sanitare; instalare radiatoare (calorifere). Reparatii instalatii sanitare
  • Montaj (montare) masina de spalat – Bragadiru, Ilfov
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Bragadiru, Ilfov
  • Montaj (montare) cabina dus – Bragadiru, Ilfov
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Bragadiru, Ilfov
  • Montaj (montare) lavoar – Bragadiru, Ilfov
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Bragadiru, Ilfov
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Bragadiru, Ilfov
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Bragadiru, Ilfov
Instalator sanitar Bragadiru | 0730 111 131
Instalator sanitar Bragadiru | 0730 111 131

Instalator sanitar Bucuresti si Ilfov

Stim cat de neplacute sunt problemele cu tevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucatarie pentru tine si familia ta cat si pentru vecini; de aceea, toate lucrarile noastre sunt de calitate, gandite sa reziste in timp iar pretul cerut sa fie cel mai competitiv.

Gama de servicii oferite de noi in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator sanitar Ilfov

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la 0730 111 131 si ne deplasam imediat la dvs.


 

Istoric …..

Situat în imediata vecinătate a Municipiului Bucureşti, oraşul Bragadiru este o localitate cu o puternică dezvoltare social – economică şi care se individualizează faţă de celelalte localităţi prin: apropierea de capitală, existenţa unor exploatări importatente de ţiţei şi prezenţa unor unităţi economice de tradiţie.

12 decembrie 1830, este data primei atestări documentare a actualului nume al comunei Bragadiru, actualmente orasul Bragadiru. Documentul în care se aminteşte de moşia Bragadiru, este o jalbă adresată de Constantin Glogoveanu către judecătorul Divan al Principatului Valachiei.

Numele de Bragadiru se întâlneşte pentru prima dată, ca nume de persoană într-un document din 26 mai 1825, referitor la răscumpărarea venitului munţilor moşnenilor Dragosloveni din judeţul Muscel de către Ion şi Niţu, feciorii Bragadirului.

Pe teritoriul actualului oraş Bragadiru şi al comunei vecine Cornetu, înainte de 1593 exista o singură moşie care aparţinea moşnenilor Măicăneşti. Ştirile despre moşia Măicăneşti sunt atestate în documentele publicate în cartea de hotărnicie a moşiei Cornetu – Bragadiru, supranumit Cornetu Glogoveanu din judeţul Ilfov, plasa Sabaru, proprietatea lui Marinescu Bragadiru, făcută în 1900 de către inginerul hotarnic Ştefan Georgeta.

În 1893 domnul Dumitru Marinescu este proprietar al moşiei Bragadiru si al mosiei Cornetu – Bragadiru. Prin Decretul Domnesc nr. 394 din 31 martie 1864 s-a instituit comuna ca unitate administrativă, alcătuită din mai multe sate. Astfel comuna Bragadiru – Bulgaru, este alcătuită din satele : Bragadiru, Bulgaru şi Cornetu – Glogoveanu.

După tabloul împroprietăririi de la 1864, comuna Bragadiru – Bulgaru, cuprindea 134 de case, numărul populaţiei din 1905 fiind de 1541 locuitori, din care satul Bragadiru avea 1144 locuitori.

Tot în comuna Bragadiru, pe ambele maluri ale rîului Sabar, există vestigii de aşezări din epoca neolotică, a bronzului, geto-dacică, de formare a popurului român şi din feudalism. De asemeni, pe malul nordic al râului Ciorogârla, la est de localitate sunt aşezări din epoca neologică, geto-dacică.

Până în anul 1950 localitatea Bragadiru a aparţinut judeţului Ilfov, din 1950 până în 1968 a fost trecută la Muncipiul Bucureşti, fiind subordonată direct raionului Tudor Vladimirescu, astăzi sectorul 5 al Capitalei . Din 1968 până în 1981 a fost subordonată Municipiului Bucureşti, din ianuarie 1981 localitatea Bragadiru a fost trecută la Sectorul Agricol Ilfov. Datorită putenicei dezvoltări  şi în urma referendumului organizat în anul 2003, localitatea Bragadiru a fost numită oraş la data de 2 ianuarie 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!