ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar Giulesti sector 6

Instalator sanitar Sector 6

Instalator sanitar Bucuresti – Desfundare canalizare Bucuresti

Instalator sector 6. Instalator sanitar Giulesti sector 6! Interventii de urgenta la instalatiile sanitare, termice sau de canalizare in Sectorul 6 din Bucuresti! Deplasare rapida in zone precum: Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6

Instalator sanitar Giulesti sector 6 | 0730 111 131

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Giulesti Sector 6, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat – Giulesti, sector 6
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Giulesti, sector 6
  • Montaj (montare) cabina dus – Giulesti, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Giulesti, Sector 6
  • Montaj (montare) lavoar – Giulesti, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Giulesti, sector 6
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Giulesti, sector 6
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Giulesti, sector 6
Instalator sanitar Giulesti sector 6 | 0730 111 131
Instalator sanitar Giulesti sector 6 | 0730 111 131
Instalator sanitar Sector 6

Gama larga de servicii oferite de noi in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Facem insa totul pentru a oferi preturi corecte si binenteles garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator sanitar Giulesti sector 6 | 0730 111 131

Interventii de urgenta nonstop la instalatii sanitare, termice si de canalizare. Intalare de obiecte sanitare, electrocasnice si cam tot ce tine de instalatii. La nevoie plimbam si cainele sau intretine conversatii metafizice cu papagalul.

 


Stiati ca:

Această zonă a fost locuită cel puțin din prima jumătate a mileniului al III-lea î.e.n., săpăturile arheologice din zonă descoperind artefacte aparținând culturii Boian (numită chiar faza Giulești de arheologul Eugen Comșa). În perioada interbelică au fost descoperite în zonă și unele plăci și monede din perioada romană, precum și urme de locuire mai recente, din secolele al IV-lea si al X-lea.

Prima atestare documentară a numelui se regăsește într-un document emis de Mircea Vodă în 2 aprilie 1548. Documentul fundamentează ipoteza că numele moșiei Giulești vine de la un boier pe nume Giulea.

La sfârșitul secolului al XVI-lea, Mihai Viteazul dăruiește moșia Giulești mănăstirii Sărindar, care o va deține până la secularizarea averilor mănăstirești. După secularizare au fost împroprietăriți în zonă foști clăcași, dar și muncitori, lucrători Ia calea ferată și slujbași la gară (Gara de Nord a fost construită între 1868 și 1872), precum și luptători în cadrul războiului de independență. Restul fostei moșii a fost vândută lui Alexandru Costescu în jurul anului 1885, ceea ce a făcut ca zona Giulești-Țigănie să fie cunoscută sub numele Costeasca din acel moment. Ea se întindea de ambele părți ale căii ferate, până la Calea Griviței.

Marele Dicționar Geografic al României menționa că cele două sate făceau parte din comune diferite: Giulești-Sârbi făcea parte din comuna Chiajna, iar Costeasca din comuna Roșu.[2] În 1912 cele două sate ajung în comuna Roșu, iar în 1920 limitele Bucureștiului sunt extinse până la cimitirul calvin, apoi în 1926 și restul zonei este inclus în București, sub numele comuna „Principele Carol”. Zona este redenumită din nou în 1929, devenind Comuna Urbană Regele Mihai, iar după întoarcerea lui Carol al II-lea, Comuna Urbană Marele Voievod Mihai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!