ClickCease
 

INSTALATOR SANITAR BUCURESTI NONSTOPDesfundare canalizare Bucuresti! Desfundare canalizare ILFOV

Avem echipe disponibile in toate sectoarele Bucurestiului pentru a interveni de urgenta pentru desfundare canalizare, scurgere WC, scurgere cada, scrugere cabina de dus, scurgere lavoar, desfundare coloana baie, desfundare coloana bucatarie, desfundare sifon de pardoseala.

Montam supape de sens, remediem problemele cu gazele de canal ( mirosurile urate din baie sau bucatarie ), inlocuim racordurile flexibile de la chiuveta, lavoar, sau racordul de scurgere de la WC. Orice problema aveti cu instalatia de canalizare suntem la dispozitia dumneavoastra.
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2022/03/M12DCAG-0_APP_01.png

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare canalizare

Desfundare Non Stop In Bucuresti & Ilfov.

Asiguram desfundarea scurgerilor din bucatarie
Depuneri de grasime ? Resturi de mancare ? Obiecte cazute in mod accidental pe scurgere ? Toate aceste griji lasa-le pe seama noastra !

Desfundare chiuvete, wc-uri, bideuri, cazi de baie cu sau fara hidromasaj, cabine dus, sifoane pardoseala si accesorii baie. Lucram curat si rapid avand si preturi foate bine. Sunati acum 0730111131

Află mai mult la:

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare WC

Intervenții rapide! Desfundare Non Stop In Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Intervenim de urgenta pentru defundarea wc-ului, coloanelor de scurgere, a sifonului de pardoseala dar si pentru identificare cauzelor aparitiei mirosurilor neplacute din baia dumneavoastra. SUnati acum pentru orice problema legata de canalizare.

Află mai mult la:

Instalator instalatii sanitare urgente Sector 3

Desfundare canalizare Bucuresti

Calitatea si rapiditatea serviciilor noastre precum si pretul competitiv ne recomanda pentru executarea tuturor lucrarilor de desfundare instalatii la blocuri, case, vile, hale sau zone industriale – coloane, tevi de scurgere, canalizare, wc, scurgere chiuveta, coloana scurgere baie, coloana scurgere bucatarie, coloana pluviala, fose, sifoane de pardoseala etc

In prezent asiguram interventii atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

Tarifele pentru serviciile de desfundare canalizare depind, in functie de natura problemei, necesarul de echipamente, durata de executie sau volumul de munca pentru a ajunge la problema in sine (daca este sau nu nevoie de a sparge pereti, planseu, etc). Echipa noastra intervine cu proptitudine si profesionalism pe remedierea  oricaror probleme aparute la orice element de canalizare, indiferent ca vorbim de tevi de scurgere, elemente de protectie impotriva gazelor de canal, coloane de scurgere, in casa, subsol sau in curte. Aveti la dispozitie multiple modalitati de a comunica cu noi fie direct la telefon, fie prin intermediul chatului fie prin pagina de contact. Asiguram servicii profesionale, rapide si ieftine de desfundare ţevi, canalizare, wc, chiuveta, coloana scurgere, coloana pluviala, fose etc.

Servicii de desfundare

 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 1
 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 2
 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 3
 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 4
 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 5
 • Desfundare canalizare, ţevi, conducte, căzi, chiuvete, WC şi scurgeri în Sector 6
 • Desfundare ţevi şi conducte
 • Desfundare căzi, chiuvete, WC şi scurgeri
 • Desfundare fose septice
 • Desfundare coloane apă pluvială
 • Desfundare canalizare
Desfundare coloana canalizare

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare coloana bloc

Intervenții rapide! Desfundare coloana de canalizare bloc. Bucuresti
Sector 1, Sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6

De cele mai multe ori depunerile de reziduuri ingreunează scurgerea corecta a deseurilor, iar cea mai buna si sigura solutie este sa apelați la tehnicienii nostri pentru a remedia problema intr-un timp foarte scurt evitand situatiile neplacute.

Află mai mult la:

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare scurgere cada

Intervenții rapide! scurgere cada ( cadita dus)
Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Service-ul pentru panouri solare termice este printre specialitățile noastre. Și putem garanta servicii de cea mai buna calitate pentru panourile solare termice. Oferim factura si garantie.

Află mai mult:

Desfundare canalizare si wc – Sector 2

De ce se infunda canalizarea?

De ce se înfundă o canalizare?

Motivele pentru care se infunda tevile de scurgere sunt multiple: fie ca sistemul de preluare a apelor pluviare sau reziduale a fost prost conceput, ori cantitătile de apa care au cazut au fost mult prea mari fata de capacitatea lui de preluare.

Trecerea timpului este un alt factor, cresterea rugozitatii interioare a coloanelor, deseurile aruncate in canalizare care in timp se sedimentează pe coloane.
Ele reduc diametrul țevilor de canalizare, prin urmare si cantitatea de lichid colectate in vederea eliminării.

Vechimea tevilor are un rol foarte important in funcționarea corecta a sistemului de canalizare. Daca este veche si probabil a fost realizata din materiale precum fonta sau azbociment, aceasta in timp poate crea probleme.

Desfundare canal si tevi – Sector 1

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare sifon pardoseala

Intervenții rapide! Desfundare sifon pardoseala Bucuresti
Sector 1, Sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6

Desfundam sifon paroseala la bloc, la casa, la vila, sau in spatii comerciale. Raspundem prompt si actionam cu echipamente moderne. Nu facem mizerie si nu „zugravim peretii”!!!

Află mai mult la:

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare chiuveta baie/bucatarie

Intervenții rapide! Desfundare chiuveta
Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Apa din chiuveta se scurge mai lent decat de obicei? Cel mai probabil ca aveti un blocaj, adica infundarea chiuvetei. Elemente cum ar fi resturile de mancare, parul si uleiul, sunt cele mai frecvente cauze ale infundarii chiuvetei. Sunati la 0730.111.131 si venim imediat

Află mai mult:

Desfundare chiuveta
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2022/03/desfundare-cada-bucatarie.jpg

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare scurgere baie/bucatarie

Intervenții rapide! Desfundare scurgere baie/bucatarie Bucuresti
Sector 1, Sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6

Asiguram desfundarea scurgerilor din bucatarie sau din baie. Depuneri de grasime ? Resturi de mancare? Obiecte cazute in mod accidental pe scurgere ? Toate aceste griji lasa-le pe seama noastra !

Află mai mult la:

INSTALATORI-NONSTOP.RODesfundare lavoar

Intervenții rapide! Desfundare lavoar
Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6

Observi cum apa din lavoar nu se mai scurge la fel de repede? Factorii care influențează în mod frecvent acest proces sunt resturile de săpun și păr acumulate în timp.

Află mai mult:

desfundare lavoar

Cateva dintre intrebarile care ni se pun cel mai des:

Care este metoda cea mai eficienta de desfundare a unei tevi?

Echipa noastra, cu experiență de peste 15 ani in instalatii si desfundare canalizare, va hotara la fata locului care metoda este cea mai potrivita pentru a remedia definitiv situatia cu care va confruntati.

De unde stiu ca desfundarea s-a executat corect iar pe coloana nu au mai ramas resturi care in timp sa genereze din nou probleme?

In cazul desfundarilor cu jet de presiune, vom efectua inspectia video a tevii desfundate, fara costuri suplimentare, pentru a va confirma ca aceasta a fost desfundata corect. Atentie insa ca nu se face inspectia video la tevi care au coturi la 90 de grade.

Ce este desfundarea cu șarpe electric?

Sarpele electric este denumirea populara pentru un dispozitiv specialgandit sa foloseasca la desfundarea tevilor. Echipa noastra folosește doar aparatura profesională cu ajutorul căreia putem desfunda tevile inguste întalnite la baie si bucatarie dar si echipamente care pot merge pana la diametre de DN100, DN200 si chiar mai mari.

× Te ascultam!