ClickCease
 

Reparatii instalatii sanitare-termice, centrale termice
Instalator sanitar Bucuresti

Instalator Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov
Desfundare canalizare, service centrale termice, montare obiecte sanitare!

INSTALATII SANITARE BUCURESTI

Intervenim in 30 de minute. Avem echipe disponibile in orice sector al Bucurestiului pentru a interveni de urgenta atunci cand a aparut o defectiune a instalatiei sanitare sau a centralei termice. Montaj/reparatii obiecte sanitare: vana, cabina de dus, cazi hidromasaj, WC, bidet, chiuveta, masina de spalat rufe/vase, robineti de trecere, robineti, fitinguri, tevi.

INLOCUIRE CENTRALE TERMICE BUCURESTI

Reparatii/ inlocuire: centrale termice murale (de perete);centrale electrice, cazane pe lemne, cazane pe peleti; racorduri flexibile; obiecte sanitare, calorifere, robineti uzati, mufe, tevi sparte apa calda sau apa rece.
Asiguram montaj in regim de urgenta pentru: centrale termice pe gaz, centrale electrice, centrale pe lemne (cazan pe lemne/peleti); executam camera tehnica complexa.

INTERVENTII SPATII COMERCIALE SAU LA DOMICILIU

Disponibilitate imediata in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.
Oferim asistenta personal calificat si autorizat, scule profesionale, viteza de interventie.
Putem interveni in timp util in caz de avarie la instalatiile sanitare termice.
Lucram in regim 24/7 non-stop, inclusiv Sambata si Duminica.

Instalator sanitar Bucuresti

Montam si reparam toate elementele de instalații necesare unei case moderne sau unui spațiu de lucru inovator.

Avem la dispoziție experienta, personalul si uneltele necesare pentru a realiza lucrări de instalații sanitare sua termice, de la montare de centrale termice pe gaz, lemne sau biomasă sau electrice, pana la lucrari complexe de incalzire prin pompe de caldura sau incalzire cu tuburi radiante.
Beneficiați de costuri reduse ca timp și bani datorita solutiilor la cheie aprofundate in ani de zile de experienta.

SERVICII DE INCREDERE
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2018/09/background_transparent_02.png

Montaj si Reparatii Instalatii

Reparatii instalatii sanitare in Bucuresti

Din mai multe motive, chiar si cele mai calitative instalatii sanitare pot esua. Daca ai nevoie de repararea instalatiilor sanitare de acasa, pentru a obtine cel mai bun rezultat, poti sa apelezi la instalatorii nostri cu incredere.

Reparatii de chiuvete. Un robinet care se scurge sau un sifon infundat in baie sau in bucatarie este un lucru obisnuit pana cand totul se strica complet, dar cu ajutorul nostru, poti remedia aceste probleme.

Reparatii de boilere. Totul poate fi mult mai complicat aici, deoarece exista riscul de oxidare a rezervorului si este nevoie de intretinerea regulata a boilerului. Dar dificultatea reparatiei consta in faptul ca, pe langa partea de robinet, boilerul contine si o parte electrica si, uneori, o componenta electronica.

Reparatii robineti cu bila. Daca robinetul cu bila nu este inca rupt complet, nu te grabi sa arunci robinetul. Exista modalitati de a putea fi reparate aceste componente.

Reparare toaleta. Aceasta componenta este predispusa la spargere. Complicarea situatiei sta in faptul ca este necesar sa se ajunga la partea care trebuie reparata, care de multe ori este ascunsa.

Reparare bideu. Dispozitivul simplu din bideu necesita adesea ingrijire, dar este destul de potrivit pentru reparatii.

Recuperarea cazilor emailate. Aceasta parte a reparatiei va face viata mai usoara. De obicei, inlocuirea cazii poate constitui o dificultate enorma pentru proprietari, dar se poate restaura smaltul. Daca iti pasa de cada sau vrei doar sa eviti problemele inutile, atunci aceasta metoda este pentru tine.

Inlocuirea filtrelor. Filtrele de apa pentru masinile de spalat si masinile de spalat vase sau filtrele pentru piscine necesita curatare periodica. Contactati-ne pentru asistenta in aceasta chestiune.

Repararea statiei de pompare. Alimentarea cu apa in multe case si cabane depinde de eficienta pompelor. Unele case sunt echipate cu un sistem de stocare. Stoparea muncii lor te poate lasa fara apa.

Repararea sistemului de incalzire. Un numar mare de defectiuni insotesc functionarea sistemelor de incalzire, dar orice fel de reparatii pot fi efectuate de catre specialistii nostri.

Reparatii instalatii sanitare rapide si ieftine

Ca profesionisti in domeniul reparatiilor instalatiilor sanitare, ne mandrim cu experienta noastra si cunostintele de care dispunem pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri. Ne asiguram ca toate interventiile noastre sunt realizate cu eficienta maxima si in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa putem rezolva problemele clientilor nostri cat mai repede si eficient.

Prin intermediul tehnologiei moderne si a echipamentelor de ultima generatie, suntem capabili sa identificam si sa remediem rapid orice problema legata de instalatiile sanitare. Ne concentram atentia asupra detaliilor si asiguram un nivel inalt de calitate a serviciilor noastre, astfel incat clientii sa fie multumiti de rezultatele obtinute.

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti la cele mai bune preturi

Daca locuiti in Bucuresti si aveti nevoie de reparatii ale instalatiilor sanitare, suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Oferta noastra de preturi este competitiva si accesibila, astfel incat sa puteti beneficia de servicii de calitate la un pret accesibil.

Ne mandrim cu experienta noastra in domeniul reparatiilor instalatiilor sanitare si suntem capabili sa oferim solutii eficiente la orice problema legata de instalatiile dumneavoastra sanitare. Ne asiguram ca toate interventiile noastre sunt realizate cu atentie la detalii si profesionalism, astfel incat sa putem satisface cerintele si asteptarile clientilor nostri.

  • Raport calitate/pret excelent
  • Interventii rapide si eficiente
  • Personal calificat si experient
  • Solutii personalizate pentru fiecare client in parte

Pentru reparatiile instalatiilor sanitare, ar trebui sa contezi pe noi? De ce?

  • Avem experienta in repararea instalatiilor sanitare.
  • Garantie pentru toate tipurile de servicii furnizate.
  • Instalatorii nostri sunt echipati cu cele mai bune echipamente si instrumente.
  • Putem efectua achizitionarea si livrarea materialelor si componentelor necesare pentru reparatii.
  • Oferim reduceri regulate clientilor nostri.
× Te ascultam!