ClickCease
 

HomeContact

Desfundare WC – Sector 6 | 0730 111 131

instalatori-nonstop.roInstalatori Bucuresti NonSTOP Tel: 0730 111 131

Pentru a va putea oferi o estimare corecta asupra duratei si a costului interventiei sau a lucrarii va rugam sa ne contactati fie telefonic fie prin email.
Multumim.


  INSTALATORI-NONSTOP.ROContact:

  Proiectam si realizam toate elementele de instalații necesare unei case moderne sau unui spatiu de lucru placut si inovator.

  Avem la dispozitie experiența, personalul si echipamentele necesare pentru a realiza lucrari de instalații sanitare, termice si/sau de canalizare la cele mai inalte standarde de calizate.

  Telefon: 0730.111.131
  Email: contact@instalatori-nonstop.ro
  Reparatii instalatii sanitare
  Instalam, reparam, inlocuim obiecte si instalatii sanitare. Montam si demontam wc-uri, cabine de dus, lavoare, baterii si robinete.
  Reparatii Instalatii termice
  Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Vrei sa inlocuiecti caloriferele vechi? Rezolvam rapid orice problema.
  Desfundare canalizare
  Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Rapid, curat si mai ales IEFTIN
  Instalare si service aer conditionat
  Instalare si service aer conditionat, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, si ILFOV. Instalare aer conditionat in 2 ore. Oferim garantie !
  Service panouri solare (termice)
  Efectuand periodic operatiunile de service si intretinere recomandate sunteti asigurati ca panourile solare isi pastreaza randamentul initial.
  × Te ascultam!