ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar Crangasi si Regie sector 6

INSTALATOR sanitar Sector 6

Instalator sanitar Crangasi si Regie sector 6! Remediem cu rapiditate si in cel mai profesional mod probleme legate de instalatiile sanitare, termice sau de canalizare in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 6 din Bucuresti!

Instalator sanitar sector 6. Deplasare rapida in zone precum: Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6

Instalator sanitar Crangasi sector 6 | 0730111131

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Crangasi Sector 6, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat – Crangasi, sector 6
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Crangasi, sector 6
  • Montaj (montare) cabina dus – Crangasi, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Crangasi, Sector 6
  • Montaj (montare) lavoar – Crangasi, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Crangasi, sector 6
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Grangasi, sector 6
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Crangasi, sector 6
Instalator sanitar Crangasi si Regie sector 6
Instalator sanitar Crangasi si Regie sector 6

Instalator sanitar Sector 6 – preturi

Stim cat de neplacute sunt problemele cu tevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucatarie pentru tine si familia ta cat si pentru vecini; de aceea, toate lucrarile noastre sunt de calitate, gandite sa reziste in timp iar pretul cerut sa fie cel mai competitiv.

Gama de servicii oferite de noi in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator sanitar Crangasi sector 6  – 0730111131

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la 0730 111 131 si ne deplasam imediat la dvs.


Un pic de istorie nu strica:

Inceputurile acestui cartier se pierd prin secolul al IV-lea, lucru atestat prin descoperirea pe aceste locuri, în perioada modernă, a unor monede romane din vremea lui Valentinian I (364-375 d.Hr.).

Numele cartierului Crângași se trage de la existența, în această zonă, a unei prelungiri din Codrii Vlăsiei, denumită și crâng. În acest loc trăiau crângașii.

În cea de a doua jumătate a secolului al XVI-lea existau, pe locul în care se află astăzi Bucureștiul, Obileștii pe Colentina, Dobroeștii, în zona de Nord-Est, actualul Otopeni și Crângașii pe Dâmbovița la Nord-Est de oraș.

La începutul secolului al XX-lea acest cătun reprezenta o mică zonă locuită din apropierea râului Dâmbovița, mai exact la granița dintre București și comuna Marele Voievod Mihai, ulterior comuna 16 Februarie.

În 1923, o parte din cătunul Crângași a fost inclus în teritoriul capitalei, iar în 1936, se punea temelia unei adevărate capodopere de arhitectură bisericească în stil neobizantin, Biserica Belvedere, cu hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfânta Muceniță Ecaterina.

În perioada interbelică a Bucureștiul, Crângașiul a făcut parte din Sectorul Negru al Capitalei, actualul sector 6, știind fiind faptul că, la momentul respectiv, Bucureștiul era împărțit în cinci sectoare, în cadrul a patru culori: galben, negru, albastru și verde.

Între 1940 și 1960, terenul din această zonă, mai puțin afectat de inundațiile periodice (primăvara) ale Dâmboviței, a început să fie ocupat în etape succesive de locuințele individuale, din paiantă și chirpici, ale unor familii sărace. În 1946, se înființează organizația de tineret a Partidului Național-Țărănesc, din comuna Voievodul Mihai, așa cum se numea atunci actualul cartier Crângași – Giulești.

Începând cu anul 1960, pe loturile rămase libere, au început să fie ridicate primele blocuri de locuințe pentru muncitorii din metalurgie. În urma inundațiilor din anii 70, Crângașiul s-a numărat printre cele mai afectate zone.

Abia la începutul anilor ’80, au început să se construiască masiv blocuri şi s-a sistematizat albia Dâmboviţei, rezultând actualul lac Ciurel, de dimensiuni uriaşe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!