ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Reparatii instalatii sanitare sector 4

Reparatii instalatii sanitare sector 4

INSTALATOR Sector 4 ☎️ 0730111131

Reparatii instalatii sanitare sector 4. Deplasare rapida in zone precum: Vacaresti, Berceni, Metalurgiei, Oltenitei, Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Resita, Luica, Giurgiului, Cutitul de argint, Dealul Mitropoliei, Eroii Revolutiei, Fabrica de chibrituri, Gara Filaret, Gazarului, Marasesti, Natiunile Unite, Parcul Carol I, Regina Maria, Sudului, Sura Mare, 11 Iunie Sector 4.

Instalator sector 4 | 0730 111 131 – servicii:

Instalam, montam si reparam centrale termice, plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda. Racordam la coloane, inlocuim robineti, montam masini de spalat, centrale termice de apartament, centrale pe peleti. Montam si reparam hidrofoare, boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalzire in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Sector 4, Bucuresti

Aici avem o lista cu serviciile de reparatii pe care le prestam unde si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Reparatii masina de spalat
  • Reparatii robinet grup sanitar / bucatarie
  • Reparatii cabina dus
  • Reparatii chiuveta grup sanitar
  • Reparatii lavoar
  • Reparatii chiuveta bucatarie
  • Reparatii calorifer simplu
  • Reparatii centrala termica apartament

Reparatii instalatii sanitare sector 4 | 0730 111 131

Instalator Autorizat Sector 4 – servicii nonstop 24/24

Stim ca tevile fisurate si scurgerile din baie reprezinta evenimente neplacute atat pentru tine cat si pentru vecini. Noi va garantam lucrari de durata, calitative, menite sa reziste testului timpului, la un pret competitiv.

Oferim o varietate de servicii de tipul montarii instalatiilor, obiectelor sanitare si termice. Printre acestea numaram instalatiile sanitare, termice si de canalizare. Deoarece fiecare problema este unica, diferind foarte mult de la un caz la altul, nu putem oferi o oferta de pret generala, mai ales in privinta manoperei. Garantam ca oferim un raport calitate-pret corect si bun pentru dumneavoastra.

Reparatii instalatii sanitare sector 4 ☎️ 0730111131

Avem specializare in reparatia si instalarea obiectelor sanitare de tipul toaletelor, lavoarelor, bideurilor, bailor, dusurilor, chiuvetelor, cada, jacuzzi, cada cu hidromasaj. Daca va confruntati cu tevi, sifoane de pardoseala, coloane de canalizare infundate, suntem pregatiti cu cele necesare sa va rezolvam problema. De asemenea intervenim si in subsolul blocurilor.

Instalator urgente Sector 4 Bucuresti

Orice ati avea in plan sa faceti despre instalatii vorbiti cu noi. Suntem instalatorii de care ai nevoie. Vrei sa inlocuiesti wc-ul, lavoarul, te enerveaza cabina de dus si vrei s-o schimbam? Sunati-ne si o rezolvam rapid si ieftin ☎️ 0730111131


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!