ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Reparatii instalatii sanitare sector 5

Reparatii instalatii sanitare sector 5

INSTALATOR – Sector 5 ☎️ 0730 111 131

Reparatii instalatii sanitare sector 5. Deplasare rapida in zone precum: Rahova, Ferentari, Antiaeriana, 13 Septembrie, Sebastian, Novaci, Drumul Sarii, Panduri, Razoare, Pucheni, Salaj, Calea Rahovei, Petre Ispirescu, Margeanului, Vulcan, Liberty Center, Trafic Greu, Prosper, Ghencea, Piata Chirigii, Soseaua Alexandriei, Cora Alexandriei, Amurgului, Armistitiului, Barca, Bucuresti Magurele, Buzoieni, Carol Davila, Cooperativei, Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului, Izvor, Eroilor, Mihail Kogalniceanu, Libertatii, Malcoci, Bolintineanu, Progresului, Anghel Saligny, Vicina, Viilor, Tudor Vladimirescu, Zetari si altele din Sector 5.

Instalator sector 5 | 0730 111 131 – servicii:

Ne ocupam cu montarea, instalarea si service pentru centrale termice, aer conditionat, plite pe inductie, coloane de apa rece si calda, robineti, masini de spalat, centrale pe peleti. De asemenea montam si reparam boilere, hidrofoare, panouri solare, incalzire in pardosea etc. Oferim serviciile noastre persoanelor fizice, juridice, companiilor.

Reparatii instalatii sanitare Sector 5, Bucuresti

Mai jos gasiti cateva dintre cele mai solicitate servicii de catre clientii nostri. Na mandrim cu un raport calitate/pret corect si accesibil, ceea ce ne diferentiaza de competitie.

  • Reparatii masina de spalat
  • Reparatii robinet grup sanitar / bucatarie
  • Reparatii cabina dus
  • Reparatii chiuveta grup sanitar
  • Reparatii lavoar
  • Reparatii chiuveta bucatarie
  • Reparatii calorifer simplu
  • Reparatii centrala termica apartament

Reparatii instalatii sanitare sector 5

Instalator Sector 5 – preturi mici, lucrari de calitate

Este o corvoada atunci cand intampinati dificultati la instalatiile sanitare, fie ca vorbim de coloane infundate, fisuri in tevi sau scurgeri in bucatarie sau baie. Nu numai ca va rezolvam urgenta, dar o facem intr-o maniera trainica, de durata si la calitate inalta. Astfel nu o sa mai intampinati dificultati pentru o perioada indelungata.

Pregatirea instalatorilor nostri ne permite sa rezolvam cazuri complexe si sa va oferim o gama larga de servicii. Fie ca urgenta dumneavoastra presupune montarea instalatiilor sau obiectelor sanitare/termice sau desfundarea unei canalizari, suntem pregatiti. Nu putem oferi o varianta de pret generala, deoarece fiecare caz vine cu individualitatile sale si este dificil de estimat, in special mana de lucru. In schimb, oferim calitate la un pret accesibil pentru buzunarul dumneavoastra.

Reparatii instalatii sanitare sector 5 | 0730111131

Reparam si instalam obiecte sanitare de baie (toaleta, lavoar, bideu, dus, cada, chiuveta, cada, jacuzzi, cada cu hidromasaj), cat si de bucatarie(chiuveta, centrala si alte instalatii). Avem grija de tevi, coloane, sifoane de pardoseala si intervenim si in subsolul blocurilor.

Instalator urgente Sector 5 Bucuresti

S-a fisurat coloana de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica nu mai functioneaza? Curge un calorifer? S-a infundat scurgerea de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la ☎️ 0730111131 si ne deplasam imediat la dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!