ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti1Reparatii instalatii sanitare Sector 1 Piata Chibrit

Reparatii instalatii sanitare sector 1 – Zona Piata Chibrit

Instalator montaj baterie baie – Sector 1

Reparatii instalatii sanitare sector 1 zona Piata Chibrit. Deplasare rapida in zone precum: Baneasa, Piata Romana, Piata Victoriei , Gara de Nord, Chitila, Bucurestii Noi, Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff, Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae precum si altele din Sector 1.

Instalator desfundare canalizare sector 1 – 0730 111 131

Oferim servicii de instalare, montare si service la instalatiile sanitare, termice si de canalizare din tot Sectorul 1. Ne ocupam de obiectele sanitare si instalatii precum: aer conditionat, plita pe inductie, centrala termica, centrala pe peleti, baterie dus si bucatarie, scurgeri, panouri solare, hidrofor, etc. Intervenim in regim non-stop pentru a ne asigura ca ajungem in cel mai scurt timp la dumneavoastra!

Instalator sanitar Sector 1, Bucuresti

Mai jos gasiti un numar de servicii de reparare instalatii pe care clientii nostri le solicita cel mai des. Va scapam in cel mai scurt timp de stres si de problemele aparuta la instalatia sanitara, instalatia termica sau cea de canalizare. Vom repara sau monta pentru dumneavoastra intr-o maniera curata si rapida.

 • Reparatii masina de spalat
 • Reparatii robinet grup sanitar / bucatarie
 • Reparatii cabina dus
 • Reparatii chiuveta grup sanitar
 • Reparatii si/sau relocare boiler mono valent sau bivalent
 • Conectare panou solar preparare ACM la boiler si la instalatia de apa calda.
 • Reparatii lavoar baie, bideu, grup sanitar, relocare obiecte sanitare, relocare robinete de saparare
 • Reparatii chiuveta bucatarie
 • Reparatii si inlocuire robinete, tevi, coloane de alimentare cu apa si coloane de scurgere
 • Reparatii calorifer simplu – demontare calorifer, inlocuire robinete calorifer
 • Reparatii centrala termica apartament – Demontare centrala termica
 • Reparatii pompa de circulatie instalatie de incalzire
 • Spalare centrala termica, spalare radiatoare
 • Reparatii cada dus, montare cada dus ingropata in pardoseala.
 • Reparatii vas WC suspendat. Montare vas WC
Reparatii instalatii sanitare sector 1 Piata Chibrit
Reparatii instalatii sanitare sector 1 Piata Chibrit
Instalator sanitar Sector 1 – durabil, calitativ si ieftin

Oferim o gama variata de servicii si nu ne dam in laturi de la niciun tip de interventie. Stim ca problemele la instalatii apar dintr-odata si sunt extrem de neplacute. Fie ca sunteti persoana fizica, juridica, asociatie de proprietari sau firma, serviciile noastre se adreseaza oricui si oricand. Problemele difera de la un client la altul si nu putem crea o oferta de pret generala, mai ales ca mana de lucru este cea mai dificila de estimat. Apelati-ne la numaru de telefon 0730 111 131 pentru o oferta de pret individuala, bazata pe necesitatile dumneavoastra. Garantam lucrari de durata si un raport calitate/pret accesibil si corect.

In ceea ce priveste instalarea si repararea obiectelor de baie ne ocupam de tot ceea ce inseamna toalete, dusuri, cazi, jacuzzi, cazi cu hidromasaj, robineti, baterii, sifoane de pardoseala, desfundare tevi si coloane si intervenim chiar si in subsolul blocurilor.

Instalator urgente Sector 1, Bucuresti

Probleme la teava de apa? S-a defectat aerul conditionat? Avarii la centrala? Curge caloriferul? Scurgerea s-a infundat? Mai pe scurt … Aveti o urgenta? Nicio problema,  intervenim rapid in regim non-stop. Sunati acum la 0730111131 si ne deplasam imediat la dvs.

One comment

 • Matrimoniale365

  martie 18, 2024 at 1:00 pm

  Serviciile lor nu se opresc doar la repararea si inlocuirea obiectelor sanitare, dar acopera si aspecte precum aerul conditionat, plitele pe inductie, centralele termice si instalatiile de canalizare. De asemenea, intervin si la instalarea obiectelor sanitare noi sau la relocarea celor existente, asigurand o munca curata si rapida. Si pentru ca problemele la instalatii nu tin cont de program, acestia sunt disponibili non-stop, oferind ajutorul lor in cel mai scurt timp.

  Pe langa serviciile de reparare a instalatiilor, acestia se ocupa si de montarea si inlocuirea robinetelor, tevilor, coloanelor de apa si scurgere, asigurand o munca calitativa si durabila. Mai mult decat atat, ne pot ajuta si cu servicii de intretinere, precum spalarea centralelor termice sau radiatoarelor.

  Este important sa apelam la profesionisti atunci cand apar probleme la instalatiile noastre sanitare, pentru a evita riscuri precum scurgerile de apa si alte avarii mai grave. De aceea, daca ne confruntam cu astfel de situatii, cel mai bine este sa sunam la numarul de telefon 0730 111 131 si sa lasam pe mainile lor problemele noastre. Cu o oferta de pret individuala si un raport calitate-pret corect, poti conta pe Instalator Montaj Baterie Baie pentru a-ti rezolva problemele in cel mai eficient mod posibil.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!