ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti2Reparatii instalatii sanitare Sector 1 Bucurestii Noi

Reparatii instalatii sanitare sector 1 – Zona Bucurestii Noi

INSTALATOR – Sector 1 | 0730 111 131

Reparatii instalatii sanitare sector 1 zona Bucurestii Noi | 0730 111 131. Deplasare rapida in zone precum: Baneasa, Piata Romana, Piata Victoriei , Gara de Nord, Chitila, Piata Chibrit, Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff, Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae precum si altele din Sector 1.

Instalator sector 1 | 0730 111 131 – servicii:

Suntem pregatiti sa va asistam in orice situatii intampinati la instalatiile sanitare, instalatiile termice sau cele de canalizare in Sectorul 1. Echipa noastra de instalatori va ofera servicii de instalare/montare si de service a obiectelor sanitare, instalatiilor si multe altele. Fie ca vorbim de centrala termica, centrala pe peleti, aer conditionat, plita pe inductie, cuptoare, frigider, robineti, baterie de dus, baterie de chiuveta, calorifere, hidrofoare, tevi, coloane, panouri solare etc. Suntem pregatiti sa intervenim in cel mai scurt timp!

Instalator sanitar Sector 1, Bucuresti

Va lasam o lista cu serviciile cele mai frecvent solicitate de clientii care apeleaza la noi. Va oferim servicii non-stop si va scapam repede de problemele intervenite la orice tip de instalatie, fie sanitara, termica sau de canalizare. Vom monta sau repara pentru dumnavoastra, cu minim de deranj si in cel mai scurt timp.

 • Instalare (reparare) masina de spalat
 • Instalare (reparare) robinet grup sanitar / bucatarie
 • Instalare (reparare) cabina dus
 • Instalare (reparare) chiuveta grup sanitar
 • Instalare (reparare) si/sau relocare boiler mono valent sau bivalent
 • Conectare panou solar preparare ACM la boiler si la instalatia de apa calda.
 • Instalare (reparare) lavoar baie, bideu, grup sanitar, relocare obiecte sanitare, relocare robinete de saparare
 • Instalare (reparare) chiuveta bucatarie
 • Instalare (reparare) si inlocuire robinete, tevi, coloane de alimentare cu apa si coloane de scurgere
 • Instalare (reparare) calorifer simplu – demontare calorifer, inlocuire robinete calorifer
 • Instalare (reparare) centrala termica apartament – Demontare centrala termica
 • Instalare (reparare) pompa de circulatie instalatie de incalzire
 • Spalare centrala termica, spalare radiatoare
 • Instalare (reparare) cada dus, montare cada dus ingropata in pardoseala.
 • Instalare (reparare) vas WC suspendat. Montare vas WC

Reparatii instalatii sanitare sector 1 Bucurestii Noi

Instalator sanitar Sector 1 – calitate, durabilitate si preturi corecte

Asa cum ati putut observa pana acum, nu ne dam in laturi de la nimic si va oferim un numar mare si variat de servicii. Instalatorii nostri sunt gata sa va scape de griji si de batai de cap la orice ora din zi si din noapte indiferent de situatia cu care va confruntati. Serviciile noastre se adreseaza tuturor entitatilor, precum persoane fizice, persoane juridice, asociatii de proprietari sau firme. Pentru ca situatiile difera de la un client la altul, ar fi dificil sa estimat o varianta de pret generala si mai ales sa va dam un pret exact pentru mana de lucru. Contactati-ne la numarul de telefon 0730 111 131 pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata in functie de necesitatile dumneavoastra. Ne dam concursul cu calitatea lucrarilor noastre, mai ales in privinta durabilitatii si raportului calitate/pret corect si accesibil.

In ceea ce priveste instalarea si repararea obiectelor de baie, ne ocupam de tot ceea ce inseamna toalete, dusuri, cazi, jacuzzi, cazi cu hidromasaj, robineti, baterii, sifoane de pardoseala, desfundare tevi si coloane si intervenim chiar si in subsolul blocurilor.

Instalator urgente Sector 1, Bucuresti

Probleme la teava de apa? S-a defectat aerul conditionat? Avarii la centrala? Curge caloriferul? Scurgerea s-a infundat? Mai pe scurt … Aveti o urgenta? Nicio problema,  intervenim rapid in regim non-stop. Sunati acum la 0730 111 131 si ne deplasam imediat la dvs.

2 comments

 • Advertoriale

  iulie 26, 2023 at 8:04 am

  M-am bucurat sa vad ca exista un serviciu profesional si competent pentru repararea instalatiilor sanitare din Sectorul 1. Echipa lor de instalatori ofera servicii rapide si eficiente, la preturi competitive. In plus, sunt pregatiti sa intervina in orice situatii intampinate cu instalatii sanitare, obiecte sanitare, instalatii termice sau de canalizare. Recomand tuturor sa apeleze la acest serviciu.

  Reply

 • mogu.ro

  septembrie 7, 2023 at 7:49 am

  Sunt incantat de serviciile profesionale pe care instalatorul Sector 1 le ofera pentru repararea si montarea instalatiilor sanitare. Calitatea si eficacitatea acestora sunt la cel mai inalt standard, iar preturile oferite sunt adecvate nevoii mele. Va recomand cu placere acest serviciu tuturor!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *