ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar Pajura sector 1

Instalator Sanitar – Sector 1

Instalator sanitar sector 1. Deplasare rapida in zone precum: Piata Romana, Piata Victoriei, Zona Garii de Nord, Chitila, Bucurestii Noi, Piata Chibrit, Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff, Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae etc, Sector 1

Instalator sanitar sector 1 | 0730 111 131 – servicii:

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Sector 1, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat, Pajura – sector 1
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie, Pajura – sector 1
  • Montaj (montare) cabina dus, Pajura – sector 1
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar, Pajura – sector 1
  • Montaj (montare) lavoar, Pajura – sector 1
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie, Pajura – sector 1
  • Montaj (montare) calorifer simplu, Pajura – sector 1
  • Montaj (montare) centrala termica apartament, Pajura – sector 1

Instalator sanitar Pajura sector 1

Instalator sanitar Sector 1

Firma noastra ofera o gama completa de servicii oferite in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator sanitar Chitila, Sector 1, Bucuresti

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Sunati la 0730 111 131 si noi vom rezolva rapid si ieftin.

 


Sa ne uitam un pic in jur!

Denumirea cartierului a fost preluată de la artera de circulaţie care-l străbate. Str. Pajurei a primit această denumire în anul 1959 când a fost începută construcţia primelor blocuri pe un teritoriu liber. Acesta reprezenta terenurile agricole ale moşiei familiei Stoicescu, moşie care se întindea până în zona actualului muzeu Minovici.

În principal cartierul este populat cu blocuri realizate până la începutul deceniului al VIII-lea al secolului trecut. Către artera cea mai veche şi mai importantă (bd. Bucureştii Noi) sunt amplasate unităţi industriale dezvoltate atât înainte de 1940, cât şi ulterior. Acest teritoriu a aparţinut până în 1950 de fosta comună Băneasa, ulterior de raionul Griviţa Roşie, apoi de sectorul 8 al capitalei şi acum de sectorul 1. Pe o suprafaţă restrânsă amplasată în imediata vecinătate a liniei de cale ferată Bucureşti-Constanţa se află un grup de case vechi aflate într-o stare mediocră, ţinând cont că în perioada anterioară anului 1989 toată zona era propusă pentru demolare şi înlocuire cu clădiri noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!