ClickCease
 

BlogInstalator BucurestiInstalator instalatii sanitare Bucuresti sector 4

Instalator instalatii sanitare Bucuresti sector 4 – nonstop

Instalator instalatii sanitare Bucuresti sector 4. Ai probleme cu chiuveta (lavoarul) din baie sau spalatorul din bucatarie, cu wc-ul sau cu cabina de dus. Vrei sa instalezi o noua masina de spalat sau un boiler? S-a infundat scurgerea de la baie sau bucatarie? Ne ocupam de tot ce inseamna instalatiile sanitare din locuinta ta si efectuam reparatii de calitate, in siguranta. Pe langa asta, un instalator pentru instalatii sanitare te poate ajuta si cu servicii de montaj chiuvete, robineti, apometre, wc, cazi si alte obiecte sanitare racordate la reteaua de apa. Suna la 0730.111.131 si alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti!

Instalator sanitar sector 4 – Motivele pentru care este avantajos sa colaborezi cu noi

  • disponibilitate – suntem non-stop disponibili cu solutii moderne, putand interveni la orice ora pentru a rezolva problemele aparute in sectorul 4
  • servicii profesionale cu garantie – garantam calitatea serviciilor prestate si oferim garantie si post garantie pentru manopera si pentru produsele utilizate.
  • preturi corecte – avem o gama de servicii la un pret accesibil, practicam o politica transparenta de preturi, le discutam impreuna, le explicam pentru ca totul sa fie clar si convenit de ambele parti
  • gama vasta de servicii – iti putem oferi o multime de servicii in ceea ce priveste reparatia si montajul instalatiilor sanitare. Putem oferi si mentenanta si asiguram si interventie in regim de urgenta, in cazul unor probleme aparute la instalatia sanitara in sectorul 4
  • respect fata de client si fata de profesia noastra – de peste 10 ani oferim doar solutii eficiente si incercam sa te ajutam intotdeauna cu cele mai rapide solutii. Ne tratam clientii nostri din sectorul 4 cu respect si oferim servicii la cel mai inalt nivel de calitate
Instalator instalatii sanitare Bucuresti sector 4
Instalator instalatii sanitare Bucuresti sector 4

Instalatii sanitare sector 4 Bucuresti – nonstop

Instalator nonstop Bucuresti  0730.111.131

Venim oriunde in sectorul 4

Putem trimite un instalator in sector 4 in orice zona ai nevoie. Daca ai o urgenta, ti s-a spart o teava sau ai instalatia infundata, cheama in ajutor un profesionist. Vom trimite un coleg, binenteles un instalator experimentat care va intervenii de urgenta rezolvand problema, la cel mai avantajos si transparent mod posibil.

Acoperim rapid urmatoarele zone din sectorul 4 precum:

  • Giurgiului – Insaltatorii nostri autorizati pot ajunge la adesa specificata, in aproximativ o ora. Activam pe Soseaua Giurgiului, Strada Toporasi, zona fosta ROCAR, Scoala Nr 188, Strada Verigei, zona Cimitirul Evreiesc, pe Bulevardul Pieptanari si in alte zone.
  • Berceni – locuiesti in Berceni, sector 4 si ai nevoie de un instalator? Te putem ajuta in zonele: Bulevardul Brancoveanu, Parc Brancoveanu, zona Oraselul Copiilor, Str. Nitu Vasile, Piata Sudului, dar si pe Soseaua Oltenitei, pe Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Drumul Gazarului, Strada Luica, Strada Emil Racovita sau Soseaua Berceni, zona ROMPRIM si Strada Alunisului.
  • Aparatorii Patriei – In aceasta zona actionam in cel mai scurt timp pe Strada Ion Iriceanu, Strada Caporal Marin Grigore, Zona Metrou Aparatorii Patriei, zona Serelor, Grup Scolar Industrial Dacia, zona Depou IMGB.
  • Soseaua Industriilor si strazile adiacente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!