ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare wc Sebastian Sector 5

Desfundare wc Sebastian Sector 5

Iti punem la dispozitie echipele nostre de instalatori calificati si experimentati in instalatii sanitare, desfundare WC, desfundare lavoar, desfundare scurgere cabina de dus, desfundare tevi si coloane de canalizare, atat in sectorul 5 cat si in proximitatea acestuia fie ca vorbim de sectorul 4 si sectorul 6 fie ca vorbim de localitati din ILFOV, respectiv Magurele, Bragadiru, Jilava

Poti sa apelezi la noi chiar si pentru situatiile de urgenta la instalatiile sanitare. In cel mai scurt timp trimitem catre tine un instalator autorizat pentru a rezolva problema semnalata. Echipele noastre pentru situatii neprevazute aparute la instalatiile sanitare vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare.

Desfundare WC si canalizare – non stop in Bucuresti – Sector 5

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

De asemenea sunt si alte situatii care necesita interventia unui instalator sanitar profesionist: calorifere (radiatoare) care nu functioneaza corespunzator, tevi infundate, tevi sparte, apometre defecte, lipsa robinete de separarare radiatoare, robinete blocate sau nefunctionale, infiltratii de apa prin pereti, tevi de scurgere fisurate sau infundate, robinet wc blocat etc. Pentru toate aceste lucruri ai nevoie urgent de unul dintre instalatorii nostri sanitari priceputi care sa rezolve problema nu s-o faca si mai mare.

Desfundare wc Sebastian – Sector 5 | 0730 111 131

Desfundare wc Sebastian – Sector 5 | 0730 111 131 

Instalatori autorizati in orice sector din Bucuresti

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.

  • Reparare Instalatii sanitare inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)
  • Reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete)
  • Reparare, montare, inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus)
  • Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere)
  • Desfundari WC canalizare, tevi
  • Montare de robineti si apometre
  • Montare suporti portprosop si savoniere
  • Montare masina de splat

Fie vara, fie iarna, unul dintre instalatorii nostri sanitari te vor scapa de probleme la instalatia de acasa fie ea sanitara, termica sau probleme cu canalizare.

Mai veche sau noua, orice locuinta sau cladire are nevoie de revizii periodice, reparatii si mentenanta in cazul instalatiei sanitare, iar un instalator sanitar este cel mai in masura sa intervina in astfel de cazuri. In plus, daca are si autorizatie de functionare si specializare in domeniu, casa ta se afla pe maini bune.

Nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730111131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti catre locuinta ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *