ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare scurgere bucatarie Chitila Sector 1

Desfundare scurgere bucatarie Chitila Sector 1

Desfundare scurgere bucatarie Chitila Sector 1. Firma de instalatii avand personal calificat si experimentat pentru lucrari de reparatii instalatii sanitare efectuam interventii rapide, curate si ieftine pentru urgente legate de instalatiille de canalizare; desfundare scurgere baie, desfundare coloana canalizare baie, desfundare canalizare bucatarie, decolmatare, curatare, igienizare sau inlocuire tubulatura. Interventii la minut in cartierul Chitila si zonele adiacente, Bucurestii noi, Pajura, Baneasa.

Desfundare canalizare 0730 111 131

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Suntem pregatiti sa intervenim oricand

Echipele noastre sunt intotdeauna pregatite sa intervina pentru remediera problemelor aparute la instalatiile termice, sanitare sau instalatii de canalizare. Oferim calitate superioara, preturi accesibile pentru toate serviciile de montaj, reparatii si mentenanta. Suntem specializati si avem expertiza necesare pentru rezolvarea problemelor de instalatii de canalizare, termice, sanitare. Intervenim promp in doar cateva ore de la fiecare cerere. Pentru fiecare lucrare prestata oferim garantie.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta, Desfundare WC, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Deoarece urgentele pentru instalatiile sanitare pot aparea la orice ora, iti stam la dispozitie non stop, in toate sectoarele din Bucuresti.

Echipele noastre de instalatori sanitari vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare.

Desfundare scurgere bucatarie Chitila Sector 1

Care sunt problemele pentru care poti apela la noi: Canalizare infundata, tevi infundate, tevi sparte, coloana de canalizare sparta, sigon de pardoseala infundat, inlocuire robinete, inlocuire apometre defecte, inclocuire racorduri flexibile baie bucatarie, montare demontare spalator (chiuveta) bucatarie, montare demontare lavoar (chiuveta) baie, moontare demontare baterie lavoar, spalator, montare demontare cabina de dus, montare demontare cand baie, montare demontare wc, de asemenea desfundare scurgere baie, desfundare scurgere bucatarie, desfundare wc. Pentru toate aceste lucruri ai nevoie urgent de noi, adica de un instalator pentru instalatii sanitare care poate remedia in regim de urgenta orice problema aparuta si aici vorbim fie de persoane fizice, fie de asociatii de proprietari dar si de persoane juridice (case, vile, spatii industriale) cat si de spatii comerciale, Mall-uri, complexuri comerciale.

Desfundare scurgere bucatarie Chitila Sector 1

Desfundare canalizare Bucuresti 0730 111 131

Daca se intampla sa ai o urgenta la instalatiile sanitare la orice ora din zi sau din noapte, nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730 111 131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti catre locuinta ta.

Instalator sanitar nonstop in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.


 

Chiar daca nu e vorba de cartierul sau partea din Bucuresti a orasului Chitila tot este interesanta o parte din istoria acestor locuri. Chitila (în trecut și Zalhanaua lui Papazolu) este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România, format din localitățile componente Chitila (reședința) și Rudeni.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, satul Chitila făcea parte din comuna Bucoveni din plasa Snagov, județul Ilfov, având 322 de locuitori. În sat funcționa o fabrică de zahăr, deținută între 1876 și 1881 de prințul Nicolae G. Bibescu, și care fusese apoi cumpărată și repusă în funcțiune de ginerele principelui Bibescu, Dimitrie Cezianu. În 1931, Chitila a devenit comună de sine stătătoare, având în compunere localitățile Chitila și Traian.

Apoi, în 1950, comuna a fost inclusă în raionul Grivița Roșie al orașului republican București. În 1968, Chitila a devenit comună suburbană în subordinea municipiului București, având în componență și satul Rudeni. În 1981, comuna Chitila a fost inclusă în Sectorul Agricol Ilfov, subordonat municipiului București, sector devenit în 1997 județul Ilfov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!