ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare canalizare Crangasi – Sector 6

Desfundare canalizare Crangasi – Sector 6

Oferim solutii rapide, in regim de urgenta pentru problemele pe care le intampinati la nivelul instalatiilor sanitare. Ne ocupam de tevile si coloanele de canalizare infundate ale imobilelor de orice fel si ale centrelor industriale din Sector 6, Bucuresti. Desfundam tevi/coloane de canalizare baie/bucatarie, curatam, decolmatam si igienizam. Mai mult, vom schimba tubulatura daca este nevoie.

Este prioritatea noastra sa pastram locuinta in cea mai buna stare atunci cand rezolvam urgentele legate de canalizare. Sunati pentru orice necesitate avuta la instalatia de canalizare sau la obiectele sanitare.

Desfundare coloana canalizare – Sector 6 | 0730 111 131

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Lucram si pentru asociatiile de proprietari.

Echipa noastra este oricand disponibila sa intervina daca intampinati probleme la instalatiile de canalizare sau de evacuare ape pluviale. Oferim lucrari pentru persoanele fizice, asociatiile de proprietari dar si pentru persoanele juridice.

Punem pret pe calitatea superioara a serviciilor noastre, preturile convenabile pentru montaj, reparatii si proceduri de mentenanta. Lucram 24/7 ca sa ajungem la tine rapid, pentru a rezolva problemele legate de instalatiile de canalizare, tevi blocate, coloane de scurgere sparte etc.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare si scurgere, Desfundare chiuveta si lavoar, Desfundare WC si bideu, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Desfundare canalizare Crangasi, Sector 6

Va oferim serviciile noastre la orice ora din zi si din noapte pentru problemele aparute la instalatiile sanitare, ca sa ne asiguram ca scapi de inconveniente in cel mai scurt timp. Datorita experientei si specializarii expertilor nostri, ne permitem sa rezolvam cele mai dificile lucrari in toate sectoarele din Bucuresti.

Desfundare coloana canalizare Sector 6
Instalator non stop Bucuresti

Alte urgente care presupun interventia un instalator sanitar: calorifere cu functionalitate defectuoasa, infundarea tevilor si apometre care functioneaza defectuos. Pentru orice defectiune serviciile de urgenta instalatii sanitare sunt iti sunt disponibile pentru orice fel de cladire precum o casa, un bloc sau o cladire industriala.

Desfundare canalizare Crangasi – Sector 6
Desfundare canalizare Crangasi – Sector 6

 

Desfundare canalizare Bucuresti

Astfel de cazuri necesita ca interventia sa fie efectuata cu profesionalism si prudenta. De aceea, ai nevoie de un instalator cu experienta si autorizatie sa se ocupe de urgentele tale. Stim cat este de neplacut sa ai o urgenta la instalatiile sanitare, mai ales ca ele apar la orice ora din zi sau din noapte. Noi suntem disponibili oricand, nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730111131 si vom trimite cat mai repede o echipa  catre tine.

Instalator sanitar nonstop in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.

Acoperim rapid urmatoarele zone din sectorul 6 precum:

  • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
  • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
  • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
  • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
  • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente
  • Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile din proximitate

Instalator sanitar nonstop in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.


 

Crangaşii sunt definiţi drept oameni care locuiesc intr-o padurice si asa a pornit istoria cartierului cu acelaşi nume. O hartă statistică întocmita in 1828-1832 aminteşte despre un catun neinsemnat, Crangaşi, cu maximum cinci gospodarii. In timp insa, aşezarea a căpătat amploare iar la începutul secolului al XX-lea, acest cătun reprezenta o mică zonă locuită, situată în apropierea râului Dâmboviţa, mai exact la graniţa dintre Bucureşti şi comuna Marele Voievod. După anul 1922, o parte din cătunul Crângaşi a fost inclus în teritoriul Capitalei, deşi era doar o periferie unde familiile sărace îşi construiau case. Abia din 1960, pe loturile rămase libere, au fost ridicate primele blocuri. Astfel, au apărut imobilele de P+3 din zona străzii Ruseţu, iar ulterior – cele cu patru etaje de pe bd. Constructorilor.

După anul 1970, în decurs de zece ani, Capitala a suferit două mari inundaţii în urma cărora zona Crângaşi a fost una dintre cele mai afectate zone. Apele au afectat multe locuinţe, iar pe unele dintre ele le-au distrus complet. În 1980, s-a început amenajarea unui lac de acumulare care este cunoscut acum ca Lacul Morii şi au început puternic construcţiile de blocuri P+8 şi P+10. Acum, cartierul este locuit de aproximativ 350.000 de rezidenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!