ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare canalizare Militari – Sector 6

Desfundare canalizare Militari – Sector 6

Oferim solutii rapide, in regim de urgenta pentru problemele pe care le intampinati la nivelul instalatiilor sanitare. Ne ocupam de tevile si coloanele de canalizare infundate ale imobilelor de orice fel si ale centrelor industriale din Sector 6, Bucuresti. Desfundam tevi/coloane de canalizare baie/bucatarie, curatam, decolmatam si igienizam. Mai mult, vom schimba tubulatura daca este nevoie.

Este prioritatea noastra sa pastram locuinta in cea mai buna stare atunci cand rezolvam urgentele legate de canalizare. Sunati pentru orice necesitate avuta la instalatia de canalizare sau la obiectele sanitare.

Desfundare coloana canalizare – Sector 6 | 0730111131

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Lucram si pentru asociatiile de proprietari.

Echipa noastra este oricand disponibila sa intervina daca intampinati probleme la instalatiile de canalizare sau de evacuare ape pluviale. Oferim lucrari pentru persoanele fizice, asociatiile de proprietari dar si pentru persoanele juridice.

Punem pret pe calitatea superioara a serviciilor noastre, preturile convenabile pentru montaj, reparatii si proceduri de mentenanta. Lucram 24/7 ca sa ajungem la tine rapid, pentru a rezolva problemele legate de instalatiile de canalizare, tevi blocate, coloane de scurgere sparte etc.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare si scurgere, Desfundare chiuveta si lavoar, Desfundare WC si bideu, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Desfundare canalizare Militari – Sector 6

Va oferim serviciile noastre la orice ora din zi si din noapte pentru problemele aparute la instalatiile sanitare, ca sa ne asiguram ca scapi de inconveniente in cel mai scurt timp. Datorita experientei si specializarii expertilor nostri, ne permitem sa rezolvam cele mai dificile lucrari in toate sectoarele din Bucuresti.

Desfundare coloana canalizare – Sector 6 – non stop Bucuresti

Alte urgente care presupun interventia un instalator sanitar: calorifere cu functionalitate defectuoasa, infundarea tevilor si apometre care functioneaza defectuos. Pentru orice defectiune serviciile de urgenta instalatii sanitare iti sunt disponibile pentru orice fel de cladire precum o casa, un bloc sau o cladire industriala.

Desfundare canalizare Militari – Sector 6
Desfundare canalizare Militari – Sector 6

 

Desfundare canalizare Drumul Militari – Sector 6 Bucuresti – 0730 111 131

Astfel de cazuri necesita ca interventia sa fie efectuata cu profesionalism si prudenta. De aceea, ai nevoie de un instalator cu experienta si autorizatie sa se ocupe de urgentele tale. Stim cat este de neplacut sa ai o urgenta la instalatiile sanitare, mai ales ca ele apar la orice ora din zi sau din noapte. Noi suntem disponibili oricand, nu ezita sa APELEZI ACUM la numarul de telefon 0730 111 131 si vom trimite cat mai repede o echipa  catre tine.

Asiguram interventii pentru orice probleme ale instalatiilor sanitare in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.

Acoperim rapid urmatoarele zone din sectorul 6 precum:

  • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
  • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
  • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
  • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
  • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente
  • Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile din proximitate

Daca nu stiati Militari a fost o comuna alipita, care nu ar fi avut legatura neaparat cu militarii plasati in acea zona. Mai interesantă este zona Panduri, acolo unde pe unde ar fi intrat trupele lui Tudor Vladimirescu in Capitala, in urma cu doua secole.

Militarii au fost vatra de locuire neintrerupta din neolitic (cultura Gumelnita) si din epoca bronzului, sapaturile arheologice de la Ciurel (Boju) si din alte puncte ale zonei Militari scotand la iveala „o frumoasa ceramica care aminteste de cusaturile populare romanesti”

În timpurile pre-moderne ceea ce este astazi cartierul Militari facea partea din mosia Cotroceni pana in zona intersecției Lujerului, a arterei șos. Virtuții – str. Lujerului, unde după planul din 1876 se afla „hotarul Detcoiului” ca limită de vest a moșiei Cotroceni Se pare, după opiniile lui G. M. Ionescu și lui Ștefan Greceanu,[7] că în prima jumătate a sec. al XVI-lea moșiile Cotrocenilor, Lupeștilor (Sf. Elefterie) și Grozăveștilor de Sus și de Jos au fost împreună în proprietatea marelui ban al Craiovei Teodosie mort în 1547, la Periș, în luptă cu voievodul Mircea Ciobanul.

La 1660 îl găsim stăpân absolut al satului și moșiei Cotroceni pe Ghioca Căpitanul, fiul jupânesei Dumitra, care are proasta inspirație de a-l tâlhări în aprilie 1660 în condițiile luptei pentru putere dintre Constantin Șerban Basarab Cârnul și Grigore Ghica, pe Șerban Cantacuziono de 12 cai destinați curții Domnului Grigore Ghica. Acesta din urmă îi oferă pe atunci logofătului de rangul II Șerban Cantacuzino toată moșia Cotroceni împreună cu satul ca reparație,[10] moșie pe care viitorul voievod nu o va putea lua în posesie din cauza evenimentelor politice tumultoase decât la 18 noiembrie 1671, după 11 ani de la hrisovul dat de Grigore Ghica. Fii lui Ghioca Căpitanul îi dau lui Șerban Cantacuzino (contra 360 galbeni ungurești reprezentând diferența dintre valoarea moșiei și prejudiciul cauzat de Ghioca în 1660 evaluat de Grigore Ghica la 200 de galbeni ungurești) „din câmp, din pădure, din apă cu vadul de moară în apa Dâmboviței și cu trei roate de moară făcute și cu viile și hotarele de moșie încă să se știe: în lat din hotarul Lupeștilor, în sus până în hotarul Detcoilor (muchia dealului dinspre Pirotehnie și preotul Ilie – adnotarea lui G. M. Ionescu) și în lung din matca Dâmboviței până în valea Dobrilor care moșie ne este nouă de la părinții noștri”.[11] Astfel devine Șerban Cantacuzino stăpân peste Cotrocenii „din Deal”, peste platoul străbătut astăzi de bd. Iuliu Maniu și delimitat la vest de intersecția cu șos. Virtuții și str. Lujerului. La 1682 biserica Mănăstirii Cotroceni este terminată. Șerban Cantacuzino mai cumpără și moșiile învecinate Grozăveștii de Sus și o parte a celor de Jos, precum și Cotrocenii de Jos (partea dinspre Sf. Elefterie) și le afierosește noii sale ctitorii. sursa: wikipedia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!