ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6

Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6

Desfundam tevile si coloanele de canalizare ale caselor, blocurilor si spatiilor comerciale din Sector 6, Bucuresti. Venim cu solutii rapide pentru orice problema legata de instalatiile sanitare sau instalatiile de canalizare pe care o intampinati. Oferim servicii de desfundare tevi si coloane de canalizare baie si de bucatarie, curatare, decolmatare si igienizare. In plus, inlocuim tubulatura daca este necesar.

Este prioritatea noastra sa iti lasam locuinta in cea mai buna forma atunci cand intervin probleme legate de canalizare. Apelati la noi pentru orice inconvenienta ivita la instalatia de canalizare sau pentru evacuare ape pluviale.

Desfundare coloana canalizare – Sector 6 | 0730 111 131

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Lucram si pentru asociatiile de proprietari.

Suntem mereu pregatiti sa intervenim daca aveti probleme la instalatiile de canalizare sau de evacuare ape pluviale. Serviciile noastre sunt destinate atat persoanelor fizice, asociatiilor de proprietari cat si persoanelor juridice.

Ne laudam cu calitatea superioara, preturile accesibile pentru toate prcedurile de asamblare, reparatii si intretinere. Lucram non-stop, in cel mai scurt timp, pentru a rezolva problemele legate de instalatiile de canalizare, tevi blocate, coloane de scurgere sparte etc.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta si lavoar, Desfundare WC si scurgere, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6

Efectuam servicii non-stop pentru urgentele legate de instalatiile sanitare ca sa ne asiguram ca ajungem la tine cat mai rapid. Specializarea echipei noastre ne permite sa executam lucrari cu dificultate inalta. Lucram in toate sectoarele din Bucuresti.

Desfundare coloana canalizare – Sector 6 – non stop Bucuresti

Urmatoarele urgente necesita un instalator sanitar: calorifere care nu functioneaza optim, tevi infundate si apometre care functioneaza defectuos. De aceea, serviciile de urgenta instalatii sanitare sunt disponibile tie pentru orice tip de imobil indiferent daca este vorba despre o casa, un bloc sau un centru de birouri.

Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6
Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6

 

Desfundare canalizare Drumul Taberei – Sector 6 Bucuresti – 0730 111 131

Pentru ca interventia in astfel de cazuri implica profesionalism si prudenta este nevoie de un instalator autorizat care poate sa se ocupe de urgentele instalatiilor sanitare. Daca se intampla sa ai o urgenta la instalatiile sanitare la orice ora din zi sau din noapte, nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730 111 131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti catre locuinta ta.

Instalator sanitar nonstop in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.

Acoperim rapid urmatoarele zone din sectorul 6 precum:

  • Cartier Drumul Taberei: B-dul Timisoara, Parcul Drumul Taberei, Str Sibiu, Str Romancierilor, Aleea Compozitorilor, Str Valea Ialomitei, Str Valea Argesului etc
  • Cartier Militari: B-dul Iuliu Maniu, B-dul Uverturii, Sos Virtutii, Str Apusului, Str Preciziei, Str Valea Cascadelor etc
  • Cartier Ghencea: Prelungirea Ghencea, Str Ghidigeni, Cimitirul Militar Ghencea, B-dul Ghencea si strazile adiacente
  • Cartier Crangasi si Grozavesti: B-dul Constructorilor, Lacul Morii, Podul Grant, zona Belvedere si Regie, Pasajul Basarab, Petrache Poenaru, Univ Politehnica,  Splaiul Independentei etc
  • Cartier Giulesti: Calea Giulesti, Piata Giulesti, Str Godeni, Str Volumului, Parc Giulesti si strazile adiacente
  • Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei, Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni si strazile din proximitate

Putina istorie nu strica: Denumirea cartierului Drumul Taberei este legată de trecutul acestor locuri unde în timpul Revoluției de la 1821, Tudor Vladimirescu și-a stabilit tabăra de panduri. Platoul întins al Cotrocenilor este legat și de numele lui Aurel Vlaicu, al cărui prim zbor temerar cu avionul construit de el a avut loc la 17 iunie 1910 in aceasta zona.

Se pare ca, pe jumatatea estica a viitorului cartier, dinspre Academia Militară, in a doua jumatate a sec. XIX si inceputul sec XX au existat tabere ale armatei romane. In aceste locuri erau tinuti caii cavaleriei, ai artileriei, erau depozite de nutreţ, gospodării militare. O parte din aceste constructii se mai pot vedea si astazi in zona Razoare, Afi Cotroceni. Pe langa toate acestea au Inceput sa apara case taraneşti, cu gradini si animale. Actualul Bulevard Drumul Taberei era pe vremuri doar o biata straduta din pamant batatorit. Peisaj rural, idilic, a fost înlocuit, in timp, de blocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!