ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare canalizare Eroilor – Sector 5

Desfundare canalizare Eroilor – Sector 5 | 0730 111 131

Instalator sanitar 24/7 Eroilor, Sector 5. Ne ocupam cu desfundarea si curatarea instalatiilor de canalizare si ape pluviale la bloc, casa sau centre comerciale. Prestam servicii ieftine si rapide de desfundare a instalatiilor de canalizare din baie/bucatarie. De asemenea, efectuam inlocuirea coloanelor si a tevilor de canalizare in zonele: Trafic Greu, Vulcan, 13 Septembrie, Cotroceni, Eroilor, Dealul Spirii, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Salaj, Ghencea, Pieptanari,  Sector 5.

Instalator sector 5 Bucuresti | 0730 111 131 – Desfundare rapida canalizare baie sau bucatarie:

Servicii non-stop de desfundare instalatii canalizare, tevi/coloane pentru scurgere destinate atat persoanelor fizice cat si asociatiilor de proprietari. Curatare si igienizare canalizare pentru imobile si spatii industriale. Daca   schimbarea coloanei de canalizare din curte este necesara, vom efectua sapaturi manual dar si cu ajutorul BOBCAT-ului.

Desfundare canalizare Eroilor – Sector 5 Bucuresti

Oferim urmatoarele servicii de curatare a instalatiilor sanitare solicitate frecvent si iti oferim cel mai bun raport calitate/pret:

  • Desfundare scurgere baie, tevi baie, grup sanitar – Bucuresti, sector 5
  • Desfundare scurgere cabina dus, lavoar – Bucuresti, sector 5
  • Desfundare scurgere wc – Bucuresti, sector 5
  • Desfundare scurgere chiuveta bucatarie – Bucuresti, sector 5
  • Desfundare coloana scurgere – Bucuresti, sector 5
Desfundare canalizare Eroilor - Sector 5
Desfundare canalizare Eroilor – Sector 5
Desfundare canalizare Sector 5 – 0730.111.131

Echipa noastra specializata este pregatita sa iti monteze toate instalatiile sanitare de care ai nevoie, precum: wc, bideu, cada, baterie dus, chiuvete, lavoar,  jacuzzi, cada cu hidromasaj si altele. Daca aveti o teava blocata, suntem dotati cu tot ce este necesar pentru desfundarea tevilor , sifoanelor de pardoseala, coloanelor de canalizare.De asemenea intervenim si in subsolul blocului.

Ajungem in cel mai scurt timp in zonele sectorului 5 precum:

  • 13 Septembrie – Echipa noastra de instalatori poate ajunge la adresa ta in cel mai scurt timp.. Activam in zona Casa Poporului, Marriot, Cotroceni, Eroilor, Panduri, Progresului, Novaci, Sebastian, Vulcan, Prosper, Drumul Sarii, Antiaeriana si altele.
  • Rahova – locuiesti in Rahova, sector 5 si ai nevoie urgenta de serviciile unui instalator? Te putem ajuta in zonele: Piata Rahova, Margeanului, Petre Ispirescu, Bolintineanu, Barca, Tudor Vladimirescu etc.
  • Ferentari – Actionam in cel mai scurt timp in zonele: Piata Ferentari, Zorilor, Prelungirea Ferentari, Armistitiului, Livezilor, Valtoarei, Zetarilor, Baciului si altele.
  • Ghencea – Prelungirea Ghencea, Cimitirul Ghencea, CSA Steaua, Stadionul Steaua, Cartierul Latin, Cooperativei etc.

Si ca o curiozitate: Cotroceni, acolo unde se afla si piata Eroilor si zona sa adiacenta, ar veni de la verbul „a cotroci”, care înseamnă „a scotoci”. Numele ar putea fi legat de Codrii Vlăsiei, care acopereau in trecut dealul Cotrocenilor si in care s-ar fi ascuns haiducii si talharii pana prin 1660, cand dealul Cotroceni devine proprietatea lui Serban Cantacuzino. Sa aveti o zi minunata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *