ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Reparatii instalatii sanitare Sector 1 Gara de Nord

Reparatii instalatii sanitare sector 1 – Zona Gara de Nord

INSTALATOR – Sector 1

Montaj si Reparatii instalatii sanitare sector 1 zona Gara de Nord. Deplasare rapida in zone precum: Baneasa, Piata Romana, Piata Victoriei , Chitila, Bucurestii Noi, Piata Chibrit, Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff, Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae precum si altele din Sector 1.

Instalator sector 1 | 0730111131 – servicii:

Ne ocupam cu urgentele legate de instalatiile sanitare in toate zonele din Sectorul 1. Montam, instalam si reparam obiecte sanitare, instalatiile termice si sanitare si multe altele. Fie ca intampinati probleme la tevile de apa, calorifere, centrala, aer conditionat, plita, robineti, scurgeri, masini de spalat rufe sau vase, panouri solare etc. avem noi grija!

Reparatii instalatii sanitare

Instalator sanitar Sector 1, Bucuresti
  • preturi atractive – practicam o politica de preturi corecte si avantajoase, oferte speciale sub forma de abonament la serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile pentru orice buzunar.
  • disponibilitate – avem disponibil non stop serviciul de reparatii la instalatiile sanitare. Contacteaza-ne si unul dintre colegii nostri iti vor raspunde la cerere in cel mai scurt timp. Intervenim de urgenta la orice ora, in orice zona din Bucuresti si Ilfov.
  • rapiditate – in cazurile in care exista defectiuni si ai nevoie urgent de un instalatori, tratam urgentele cu prioritate si trimitem imediat un instalator catre locuinta ta.
  • servicii si materiale de calitate – oferim servicii de calitate, lucram doar cu instalatori autorizati si oferim factura si garantie pentru orice lucrare.
  • gama larga de servicii – oferim atat servicii de montaj si reparatii cat si mentenanta pentru instalatii sanitare oriunde in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, oferim si alte tipuri de servicii in aria instalatiilor termice, electrice si a montajului de aparatura specifica (montaj apometre, centrale, reparatii etc).
  • evaluare gratuita – atunci cand o echipa de instalatori ajunge in locuinta ta, acestia vor evalua gratuit un cost asupra lucrarii de care ai nevoie si vei stii dinainte care este pretul final pentru serviciile instalatiilor sanitare.

 

Reparatii instalatii sanitare sector 1 Gara de Nord

Instalator sanitar Sector 1 – servicii de calitate la preturi accesibile

Atunci cand este vorba despre reparatii pentru o teava sparta, sa monteze o chiuveta, sa repare un robinet care este defect, dar si in multe alte cazuri diferite care implica interventia unui instalator specializat. Toata lucrarea de reparatii pentru instalatiile sanitare se face cu prudenta pentru ca siguranta ta si a celor din jur este deosebit de importanta.

Instalatorii pe care ii trimitem la tine sunt profesionisti in ceea ce priveste reparatiile pentru instalatii sanitare si gasesc mereu cea mai rapida cale de rezolvare a defectiunilor.

Totodata, un instalator autorizat poate sa se implice in reparatii complexe pentru instalatiile sanitare, cum ar fi: desfundari conducte, lucrari pentru canalizare interioara si exterioara, montaje hidrofoare, montare apometre, diferite montaje care implica manopera pentru instalatii sanitare, reparatii legate de apa si canalizare la blocuri, dar si reparatii pentru filtrele de apa. Tot ce trebuie sa faci este sa suni in momentul in care ai constatat defectiunea si un instalator se va deplasa in cel mai scurt timp catre tine pentru lucrarile necesare de reparatie pentru instalatii sanitare.

Desigur ca exista si cazuri in care poate ai nevoie de un instalator pentru diferite lucrari de montare a bateriilor pentru chiuveta sau a apometrelor. Dincolo de serviciul de reparatii instalatii sanitare, poti sa apelezi la noi si cand ai nevoie de un instalator in astfel de situatii.

Instalam si oferim service pentru obiectele sanitare de baie de tipul toaletelor, bideurilor, dusurilor, cazilor, cazilor cu hidromasaj, jacuzzi etc. In cazul scurgerilor sau tevilor infundate instalatorii nostri au tot ce este necesar pentru desfundarea acestora, precum si a sifoanelor de pardoseala sau a lucrarilor din subsolurile blocurilor sau cladirilor.

Instalator urgente Sector 1, Bucuresti

Poti face oricand o solicitare referitor la reparatiile instalatiilor sanitare din locuinta ta. Contacteaza-ne la orice ora si iti vom trimite o echipa de instalatori profesionisti! Sunati la 0730111131 si ne deplasam imediat la dvs.


Istoria Garii de Nord.

Piatra de temelie a gării a fost pusă la 10 septembrie 1868 în prezența lui Carol I, pe un loc ales de domnitor.

Din 13 septembrie 1872, când s-a inaugurat această gară, s-a dat în exploatare circulația feroviară pe linia Roman–Galați–București–Pitești. Stația a fost denumită inițial Gara Târgoviștei (pentru că artera numită astăzi Calea Griviței se numea pe vremea aceea Calea Târgoviștei) urmând ca în 1888 să ia denumirea actuală. Chiar dacă la început această gară nu era concepută pentru a deveni principala gară a Bucureștiului, odată cu trecerea anilor aceasta a devenit principalul nod feroviar al Capitalei dar și al României. Ea a fost construită între anii 1868-1872 fiind concepută în formă de U formată din două corpuri paralele legate la capătul dinspre ateliere de un alt corp în orientare perpendiculară, și de-a lungul timpului i s-au adus modificări. Gara de Nord a început să devină neîncăpătoare încă din 1880, iar în 1928 gara avea șase linii pentru plecări și patru linii pentru sosiri. Din august 1944 s-au refăcut instalațiile de centralizare electrodinamică din gară, iar liniile și peroanele au fost prelungite pentru a se obține lungimi utile de 350 m. Perioada între 1950 și 1990 a cunoscut o creștere foarte mare a traficului feroviar, dar din anul 1990 numărul călătorilor a scăzut de câteva ori, proces care s-a manifestat în toată România. În prezent Gara de Nord este în curs de modernizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!