ClickCease
 

BlogInstalator BucurestiInstalator sector 2 | 0730 111 131

Instalatori cu peste 20 de ani de experienta, solutionam  probleme legate de instalatii sanitare, termice sau de canalizare in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 2 din Bucuresti!

INSTALATOR – Sector 2 | 0730 111 131

Instalator sector 2. Deplasare rapida in zone precum: Colentina, Doamna Ghica, Sos Fundeni, Zona Dragonul Rosu, Morarilor, Zona Gara de Est, Zona Pache Protopopescu, Zona Mosilor, Piata Universitatii, Piata Unirii, Zona Izvorul Rece, Zona Iancului etc, Sector 2

Instalator sector 2 | 0730 111 131 – servicii:

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Sector 2, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat – Bucuresti, sector 2
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Bucuresti, sector 2
  • Montaj (montare) cabina dus – Bucuresti, sector 2
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Bucuresti, Sector 2
  • Montaj (montare) lavoar – Bucuresti, sector 2
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Bucuresti, sector 2
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Bucuresti, sector 2
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Bucuresti, sector 2

Instalator sector 2

Instalator Autorizat Sector 2 – preturi

Stim cat de neplacute sunt problemele cu tevile fisurate sau scurgerile din baie sau bucatarie pentru tine si familia ta cat si pentru vecini; de aceea, toate lucrarile noastre sunt de calitate, gandite sa reziste in timp iar pretul cerut sa fie cel mai competitiv.

Gama de servicii oferite de noi in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator urgente Sector 2, Bucuresti

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la 0730 111 131 si ne deplasam imediat la dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!