ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar sector 6

Instalator sanitar Sector 6 – 0730 111 131

Instalatori cu peste 15 de ani de experienta in instalatii, intervenim nonstop la instalatii sanitare, termice sau de canalizare in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 6 din Bucuresti!

Instalator sanitar sector 6. Deplasare rapida in zone precum: Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6

Instalator sector 6 – Desfundare canalizare Bucuresti

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Sector 6, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat – Bucuresti, sector 6
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Bucuresti, sector 6
  • Montaj (montare) cabina dus – Bucuresti, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Bucuresti, Sector 6
  • Montaj (montare) lavoar – Bucuresti, sector 6
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Bucuresti, sector 6
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Bucuresti, sector 6
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Bucuresti, sector 6
Instalator sector 6
Instalator sector 6
Instalator Autorizat Sector 6

Activam in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator urgente Sector 6 Bucuresti

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Nicio problema, sunati la 0730111131 si ne deplasam imediat la dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!