ClickCease
 

BlogInstalator Bucuresti0Instalator sanitar sector 4

INSTALATOR sanitar Sector 4 | 0730111131

Instalator sanitar sector 4. Deplasare rapida in zone precum: Berceni, Piata Sudului, Constantin Brancoveanu, Zona Vacaresti, Vitan Barzesti, Dristor, Ramnicul Sarat, Splai Unirii, Parcul Tineretului, Turnu Magurele, Vitan, Trapezului, Salajan, Ozana, Catelu, Eroii Revolutiei, Sos Giurgiului, Jilava, Popesti leordeni, Aparatorii Patriei, Metalurgiei, Sos Oltenitei, Strada Alunisului, Nerva Traian etc, Sector 4

Avem experienta in instalatii sanitare, rezolvam cu celeritate probleme legate de instalatii sanitare, termice sau de canalizare in regim de urgenta, oriunde in Sectorul 4 din Bucuresti!

Instalator sanitar sector 4 | 0730111131

Instalare, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere, panouri solare pentru preparare apa calda de consum, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Sector 4, Bucuresti

Iata o lista cu servicii de montaj unde suntem frecvent solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

  • Montaj (montare) masina de spalat – Bucuresti, sector 4
  • Montat (montare) robinet grup sanitar / bucatarie – Bucuresti, sector 4
  • Montaj (montare) cabina dus – Bucuresti, sector 4
  • Montat (montare) chiuveta grup sanitar – Bucuresti, Sector 4
  • Montaj (montare) lavoar – Bucuresti, sector 4
  • Montat (montare) chiuveta bucatarie – Bucuresti, sector 4
  • Montaj (montare) calorifer simplu – Bucuresti, sector 4
  • Montaj (montare) centrala termica apartament – Bucuresti, sector 4
Instalator sanitar sector 4 | 0730 111 131
Instalator sanitar sector 4 | 0730 111 131

Instalator Bucuresti Sector 4

Gama de servicii oferite de noi in domeniul montarii de obiecte sanitare si termice si in general a instalatiilor fie ca vorbim de instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare este foarte mare si difera foarte mult de la caz la caz, tocmai din acest motiv este foarte greu sa va oferim pe site preturi mai ales in ceea ce priveste manopera. Va putem asigura in schimb ca facem tot ce este posibil sa va oferim preturi corecte si garantie si post-garantie.

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete lavoar, chiar si jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul tevilor infundate, avem tot ce ne trebuie pentru desfundare tevi , sifoane de pardoseala, coloane de canalizare, interventii in subsolul blocului si altele.

Instalator Sector 4, Bucuresti

S-a spart teava de apa? S-a spart teava de la calorifer? Centrala termica este in avarie? Curge un calorifer? S-a infundat scurgere de la baie? Intr-un cuvant … Aveti o urgenta? Sunati acum la 0730111131.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!