ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare Bucuresti0Desfundare wc Antiaeriana Sector 5

Desfundare wc Antiaeriana – Sector 5

Iti punem la dispozitie echipele nostre de instalatori calificati si experimentati in instalatii sanitare, desfundare WC, desfundare lavoar, desfundare scurgere cabina de dus, desfundare tevi si coloane de canalizare, atat in sectorul 5 cat si in proximitatea acestuia fie ca vorbim de sectorul 4 si sectorul 6 fie ca vorbim de localitati din ILFOV, respectiv Magurele, Bragadiru, Jilava

Poti sa apelezi la noi chiar si pentru situatiile de urgenta la instalatiile sanitare. In cel mai scurt timp trimitem catre tine un instalator autorizat pentru a rezolva problema semnalata. Echipele noastre pentru situatii neprevazute aparute la instalatiile sanitare vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare.

Desfundare WC si canalizare – non stop in Bucuresti – Sector 5

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Din pacate problemele legate de instalatiile sanitare pot sa intervina la orice ora si in orice anotimp. In orice moment se pot sparge tevi de apa, se pot infunda scurgerile sau pot aparea defectiuni la calorifere.

De asemenea sunt si alte situatii care necesita interventia unui instalator sanitar profesionist: calorifere (radiatoare) care nu functioneaza corespunzator, tevi infundate, tevi sparte, apometre defecte, lipsa robinete de separarare radiatoare, robinete blocate sau nefunctionale, infiltratii de apa prin pereti, tevi de scurgere fisurate sau infundate, robinet wc blocat etc. Pentru toate aceste lucruri ai nevoie urgent de un instalator sanitar priceput care sa rezolve problema nu s-o faca si mai mare. In acelasi timp interventiile noastre de urgenta la instalatii sanitare sunt valabile pentru orice tip de cladire indiferent daca este vorba despre un bloc sau o cladire de birouri.

Desfundare wc Antiaeriana – Sector 5 | 0730 111 131
Desfundare wc Antiaeriana – Sector 5 | 0730 111 131

 

Instalatori autorizati in orice sector din Bucuresti

Executam reparatiile complexe la instalatiile sanitare sau termice, indiferent ca este vorba despre o teava fisurata, de montarea unei masini de spalat sau trebuie sa schimbi bateria de la cada, pot fi realizate doar cu ajutorul unuia dintre specialistii nostri in domeniu. Astfel:

  • Executam lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o locuinta sau o anumita cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la montajul obiectelor sanitare si al corpurilor de mobilier.
  • Executam reparatii, atat la instalatiile sanitare, cat si la cele termice, inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau
  • Realizam montaje de robineti si apometre si ofera garantie pentru acestea.
  • Executam reparatii, instalari si inlocuiri de baterii pentru dus sau chiuvete.
  • Montam, reparam si inlocuim obiecte sanitare de orice tip, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus.
  • Instalam masina de spalat rufe sau vase, hote, aparate de aer conditionat sau aragazuri.
  • Realizam intreaga instalatie si montajul boilerelor si centralelor termice de orice tip.
  • Reparam acolo unde acest lucru este posibil vase de expansiune, desfundam WC-uri, canalizari, sifoanele de pardoseala, executam reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

Oricare ar fi problema ta cu instalaatiile sanitare nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730111131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti catre locuinta ta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *