ClickCease
 

BlogInstalator BucurestiCum instalam o masina de spalat?

Cum instalam o masina de spalat? Daca este pentru prima data cand instalati o masina de spalat vase sau o masian de spalat rufe, este important de stiut ca nu o veți putea racorda la alimentarea cu apa si la scurgere pe instalatia existenta deoarece cel mai probabil va lipsesc atat racordul de alimentare cu apa cat si o bifurcatie pentru evacuare aapei. Puteți achiziționa un kit conector pentru mașina de spalat vase sau de spalat rufe care include furtunul sau tubulatura potrivita pentru masina de spalat vase sau masian de spalat rufe, daca aceasta nu a venit cu aceste accesorii incluse.

Unele mașini de spalat necesita o linie proprie conectata la panoul electric cu sigurante de asemenea pentru a evita situatii neplacute este foarte indicat ca masina de spalat sa fie conectata la o siguranta diferentiala. Cel mai bine este să angajați un electrician pentru a instala una dintre aceste lucruri

In timpul montarii masian de spalat indiferent ca este de vase sau de rufe opriți alimentarea cu energie electrica si alimentare cu apa pentru a evita atat producerea unui scurt circuit cat si a evita scurgerile de apa necontrolate si protejati-va podeaua bucatariei pentru a preveni eventualele zgarieturi.

Cautati suruburile amplasate sub usa noii dvs. masini de spalat. Scoateti-le pentru a deschide panoul de service al aparatului.

Masurati inaltimea deschiderii si reglați picioarele de nivelare ale masinii de spalat cu o cheie, după cum este necesar. Asigurati-va ca inaltimea picioarelor este uniforma. Conectati furtunul de scurgere.

Cum instalam o masina de spalat?
instalatori-nonstop.ro

Începeți prin conectarea conductei de scurgere a noii mașini de spălat vase. Pompa de scurgere trebuie să se afle sub ușa aparatului. Folosiți o clemă pentru furtun pentru a asigura conexiunea și cleste pentru a strânge clema furtunului.

Veți găsi două orificii sub mașina de spălat vase, concepute pentru a găzdui firul electric și conducta de scurgere. Introduceți furtunul de scurgere într-una dintre aceste deschideri și conectați-l la racordul de aer de sub chiuveta.

Dacă aveți îndoieli cu privire la instalarea conductei de scurgere, apelați la un instalator. Cel mai bine este să nu aveți nicio grijă, deoarece o instalare greșită sau o conductă prost instalată ar putea deveni un risc sanitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!