ClickCease
 

Instalare, intretinere si reparatii instalatii sanitare BucurestiInstalator sanitare - Desfundare canalizare Bucuresti

Intervenim rapid in București pentru remedierea defectiunilor la instalația sanitara sau la instalatia termica sau de canalizare
Instalare obiecte sanitare baie, bucatarie, montaj si service centrale termice, montaj plite pe inductie, coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, inlocuire robineti, montaj masina de spalat, montaj centrale termice de apartament, montaj centrale pe peleti, montaj si reparatii hidrofoare, montaj boilere monovalente sau bivalente, panouri solare presurizate sau nepresurizate, incalziri in pardoseala sau orice alt serviciu in domeniul instalatiilor.

Instalator sanitar Reparatii instalatii sanitare Bucuresti

✓ Reparatii instalatii sanitare, montare obiecte sanitare in baie sau bucatarie, inlocuire obiecte sanitare baie bucatarie
✓ Instalator Bucuresti instalatii termice, montare centrala termica murala, montare demontare radiatoare (calorifere), schimbat trasee conducte centrala si calorifere
✓ Preturi competitive pentru o lucrare de calitate, garantie pentru manopera si service post garantie.
✓ Intervenție in 30 min, respectăm regulile de igienă

INSTALATOR BUCURESTI

Proiectăm executam si intretinem instalatii sanitare, de canalizare si termice pentru apartamente noi si vechi, vile sau spatii industriale.

Iata o mica lista orientativa cu serviciile la care suntem cel mai des solicitati si unde oferim cel mai competitiv raport calitate/pret:

 • Montare masina de spalat
 • Montare robinet grup sanitar/bucatarie
 • Montare cabina dus
 • Montare chiuveta grup sanitar (lavoar)
 • Montare chiuveta bucatarie (spalator)
 • Montare calorifere (radiatoare)
 • Montare centrala termica murala
 • Montare robinete de separare
 • Inlocuire racorduri flexibile baie/bucatarie
 • Desfundare chiveta baie
 • Desfundare scurgere dus
 • Desfundare sifon de pardoseala
 • Desfundare wc
 • Montare sisteme de filtrare apa

Instalator sanitar Sector 1 Bucuresti

Suntem specializati in reparatii si instalare obiecte sanitare pentru baie precum: toalete, bideuri, bai, dusuri, chiuvete si chiar jacuzzi sau cada cu hidromasaj. In cazul scurgerii sau a canalizarii infundate avem atat priceperea cat si echipamentele necesare astfel incat oricare ar fi natura problemei sa putem interveni rapid si curat pentru remedierea acesteia.

INSTALATOR SANITAR BUCURESTI - DISPONIBILITATE NONSTOP
Instalator Sanitare

Lucrarile efectuate de catre instalatorii nostri beneficiaza de garantie pentru montaj si se elibereaza factura fiscala. Pentru orice urgenta, avarie, defectiune sau programare lucrari de instalatii in sectorul 1 sunati la 0730111131 si un instalator profesionist cu multa experienta se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra. Putem fi solicitati si in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 din Bucuresti si in toate localitatile judetului Ilfov.


Un pic de istorie a instalatiilor din cladiri:

Cu siguranta stii cine a inventat becul, cine a spus prima data ca Pamantul este rotund sau cand a aparut internetul. Te provoc insa sa te gandesti, cum a ajuns apa in casele noastre? Ar fi fost atat de placuta viata de azi fara aceasta utilitate? Din respect pentru oamenii trecutului te invitam intr-o mica plimbare prin mandra si bogata istorie a instalatiilor sanitare.

Utilizarea fantanilor s-a evidentiat in anul 10200 inaintea erei noastre: oamenii carau apa in diverse vase in interiorul caselor. Prima toaleta din lume (“water closet” – de aici si denumirea de W.C.) a fost creata in India in anul 2000 i.e.n. Un recipient cu apa trimitea reziduurile prin tevi in scurgeri, ce erau amplasate sub strazi.

In anul 691 i.e.n. grecii au creat primul apeduct cunoscut in Asiria, intins pe aproximativ 80 kilometri. Acesta includea o sectiune inalta de 10 m care traversa o vale de 300 m latime, sectiune ce facilita transportul apei catre capitala lor, Ninive.

Hipocrate inventeaza primul filtru pentru apa, un sac numit cartusul filtrant Hipocrate. Scopul filtrului era sa opreasca mizeria din apa pentru ca aceasta sa aiba un gust mai bun. Pana in anul 315 e.n. Roma avea 144 toalete publice. Poate veti fi putin dezgustati sa aflati ca in loc de hartie igienica, toata lumea folosea aceeasi bucata de burete fixata pe un maner din lemn.

Sa derulam putin inainte. In 1596, Sir John Harrington a inventat prima toaleta cu functie de jet de apa. Data viitoare cand trageti apa, spuneti numele lui. Cele mai multe orase mari din Europa si Statele Unite au inceput sa construiasca sisteme de conducte pentru uz personal in jurul anilor 1800. Toaletele cu jet de apa au inceput sa apara in jurul anilor 1890, dar abia in 1920 au devenit o obisnuinta in casele clasei de mijloc si a clasei muncitoare.

Sistemele de dedurizare a apei au aparut in 1903 si permiteau producerea unei ape cu duritate redusa, demineralizata. In 1986 prima toaleta cu senzor a fost inventata in Japonia.

Apa pentru toata lumea

Fântâna moderna de baut a fost inventata si apoi fabricata la inceputul anilor 1900 de doi barbati si compania respectiva fondata de fiecare. Halsey Willard Taylor și Halsey Taylor împreună cu Luther Haws și Haws Sanitary Drinking Co sunt cele două companii care au schimbat modul în care apa a fost servită în locurile publice.

Interesul lui Taylor în dezvoltarea unei fântâni pentru apă potabilă a început atunci când tatăl său a murit de febra tifoidă cauzată de apa potabilă contaminată. Moartea tatălui său a fost traumatizantă și la determinat să inventeze o fântână de apă pentru a furniza apă potabilă mai sigură.

Între timp, Haws a fost un instalator cu fracțiune de normă, contractor din tablă și inspector sanitar pentru orașul Berkeley din California. În timpul inspectării unei școli publice, Haws a văzut copiii consumând apă dintr-o ceașcă comună de tablă care era legată de robinet.

Din acest motiv, se temea că există un pericol pentru sănătate din cauza modului în care publicul împărțea alimentarea cu apă.

Hârtie igienică și perii

Prima hârtie igienică ambalată a fost inventată în 1857 de către un american numit Joseph Gayetty. A fost numită Hârtie Medicină Gayetty. În 1880, British Perforated Paper Company a creat un produs de hârtie pentru a fi utilizat pentru ștergerea după folosirea toaletei care a venit în cutii de mici pătrate pre-tăiate. În 1879, compania Scott Paper a început să vândă prima hârtie igienică pe rolă, deși hârtia igienică nu a devenit obișnuită până în 1907.

În 1942, fabrica de hârtie a Sf. Andrei din Marea Britanie a introdus prima hârtie igienică cu două straturi.

În anii 1930, compania Addis Brush a creat primele arbori artificiali de Craciun , utilizând aceleași mașini pentru a-și face periile de toaletă. În general, tipul de material utilizat pentru a realiza o perie și designul său a fost dictat de destinația sa. Părul de animale, cum ar fi caii, boii, veverițe și bursucii, a fost folosit în perii de uz casnic și de toaletă. Au fost de asemenea utilizate diferite tipuri de fibre de plante, cum ar fi piassava obținută dintr-un palmier brazilian și palmyra basin derivat din palma palmier din Africa și Sri Lanka. Pensulele de perie au fost unite cu mânerele și spatele lemnului, plasticului sau metalului. Multe perii de uz casnic și de toaletă au fost produse prin introducerea de smocuri de fibre în găuri perforate în spatele periei.

Dusul nostru cel de toate zilele:

Una dintre cele mai timpurii și mai elaborate dușuri a fost Regency Shower English, dezvoltat în jurul anului 1810.

× Te ascultam!