ClickCease
 

HomeServicii

https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2019/04/pipe-plastic-valves-layout.jpg

INSTALATORI-NONSTOP.ROINSTALATOR SANITAR

Aveți o casă de care vreți să fiți mândri? Aveți un spațiu de lucru care trebuie să inspire profesionalism și confort?
Aveți nevoie de o modernizare sau o lucrare de reparații?

Obiecte sanitare (chiuvete, wc-uri, bideuri, cazi cu sau fara hidromasaj, cabine dus, sifoane pardoseala si accesorii baie).

Află mai mult la:

INSTALATORI-NONSTOP.ROINSTALATOR CENTRALE TERMICE

Intervenții rapide? Reparații, revizii sau puneri în funcțiune?

Cu experiența a peste 250 de instalații pe gaz, vă venim în ajutor. Alege cea mai bună soluție, cea mai potrivită centrală și fii în siguranță și confort cu ajutorul nostru.

Află mai mult la:

> MONTAJ CENTRALE TERMICE
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_single_service.jpg

INSTALATORI-NONSTOP.ROIntrebari Frecvente

1
Cât durează intervențiile efectuate și ce prețuri practicăm?
  • Oricât de urgente sunt solicitările, majoritatea clienților amână lucrările din cauza prețurilor ridicate solicitate de companiile prestatoare de astfel de servicii. Prețurile pe care le practică instalatorii noastrii sunt adaptate și personalizate în funcție de fiecare tip de lucrare în parte, costurile totale fiind comunicate clienților imediat după constatare. Tarifele relevante reflecta experiența și profesionalismul de care dăm dovadă ori de câte ori ne veți solicita serviciile.
2
Beneficiez de garanție la serviciilor efectuate?
    • Instalatori Bucuresti garanteaza efectuarea profesionala a oricarui tip de lucrare, regasita in finisajele de exceptie si estetica impecabila. Odata terminate proiectele, beneficiarii pot opera spatiile amenajate fara dificultate. Toate lucrarile vin insotite de certificat de garantie acordat pe o perioada de 6-24 de luni, in functie de tipul de lucrare, materialele utilizate si complexitatea fiecarui proiect in parte.
3
Trebuie sa cumpar piesele necesare reparatiilor?
  • Dispunem de toate resursele necesare proiectelor dvs.: materiale si obiecte sanitare, echipamente de ultima generatie si tehnici moderne de lucru. Consultantii nostri va pot oferi toate detaliile adecvate lucrarilor tehnice demarate. (Instalatori Bucuresti & Ilfov NonStop)
4
De ce sa ne alegeti pe noi?
  • Firma Instalator Bucuresti este reprezentata de o echipa completa de instalatori autorizati in bucuresti si ilfov, furnizam intreaga gama de piese specifice domeniului constructiilor sanitare, ventilatie si climatizare, asigurand servicii complexe de montaj, repararii si inlocuirea obiectelor sanitare din spatii diverse – locuinte, sedii de birouri, spatii industriale si comerciale cu program de desfasurare non-stop. Prin prisma experientei dobandite, instalatori bucuresti sunt recunoscuti ca profesionisti pe piata de profil de peste 14 ani, asigurand servicii de amenajare constructii, montaj si reparatii electrice, sanitare, climatizare, ventilatie. (Instalator Bucuresti & Ilfov NonStop)
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_group_01.jpg

INSTALATORI-NONSTOP.ROMONTAJ INCALZIRE IN PARDOSEALA

Intervenții rapide? Reparații, revizii sau puneri în funcțiune?

Cel mai modern mod de a vă echipa locuința pentru un viitor economic și confortabil. Montăm sisteme electrice sau cu agent termic. Află mai mult.

Află mai mult la:

> INCALZIRE IN PARDOSEALA

INSTALATORI-NONSTOP.ROMONTAJ PANOURI SOLARE

Intervenții rapide? Reparații, revizii sau puneri în funcțiune?

Vă apreciem alegerea. Este printre specialitățile noastre. Și putem garanta economii și un montaj panouri solare ce să vă țină. Avem un motto: Bine de la început! Află mai mult.

Află mai mult:

https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2019/04/montaj-panouri-solare-brasov.jpg

Confortul dvs. este prioritatea noastră # 1

Beneficiați de costuri reduse ca timp și bani datorită unei soluții complete, de la cea mai simplă, la cea mai complexă lucrare, putem să vă oferim gama completă.
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2018/11/inner_blue_01.jpg

OFERTE

Pentru a solicita o astfel de oferta, va rugam sa utilizati formularul de contact. Nu uitati sa verificati si ofertele noastre speciale.
https://instalatori-nonstop.ro/wp-content/uploads/2018/10/inner_professionals_01.jpg

SERVICII DE MENTENANTA

Este dorința noastră și intră în promisiunea lucrului bine făcut, faptul că veți avea nevoie de puține intervenții după realizarea lucrărilor de către noi.
Dar adesea la instalațiile termice și sanitare apare nevoia de revizii sau verificări, impuse de lege, sau întreținere și reparație, impuse de vârstă sau probleme ocazionale.
Pentru o durată mare de viață și pentru ca vizitele instalatorilor sa fie rare, dar de folos, vă venim în ajutor cu pachete de servicii și abonamente în Bucuresti și împrejurimi.
Call Now ButtonInstalator Bucuresti