ClickCease
 

HomeGDPR

GDPR

Datele cu caracter personal pe care SC // SRL le colectează pe site-ul online www.instalatori-nonstop.ro sunt descrise mai jos, împreună cu scopul, modul și temeiul prelucrării lor precum și durata pentru care are loc stocarea și/sau prelucrarea acestora.

Aceste date nu sunt prelucrate în alte moduri decât cele menționate, nu sunt folosite în scopuri de marketing, nu sunt comercializate și nu sunt transferate unor terți.

  1. Contact

În cazul în care doriți să ne contactați, va trebui să completați un formular online în care o să solicităm date cu caracter personal, precum urmează:

  • Numele – necesar pentru a ști cine este persoana care ne contactează și pentru a ști cui ne adresăm.
  • Adresa de email – necesară pentru a putea să vă răspundem la solicitare.

Toate datele menționate și descrise în rândurile de mai sus nu vor fi vizibile sau accesibile altor utilizatori care accesează site-ul www.instalatori-nonstop.ro . Datele dumneavoastră sunt utilizate doar în scopul soluționării solicitărilor pe care le aveți și pentru completarea serviciilor online cu care vă întâmpinăm.

Introducerea acestor date este pur opțională, iar accesul integral la toate serviciile oferite de site-ul www.instalatori-nonstop.ro nu este condiționat în niciun fel de introducerea acestor date.

Call Now ButtonInstalator Bucuresti