ClickCease
 

BlogDesfundare canalizare BucurestiDesfundare canalizare baie Bucuresti – Sector 6 | 0730 111 131

Desfundare canalizare baie Bucuresti – Sector 6. Ai probleme cu canalizarea de la baie? Apa se scurge greu, au aparut mirosuri neplacute? Lucuiesti in sectorul 6? In Sectorul 6 lucram zilnic pe instalatii sanitare si termice, de asemenea desfundari sisteme de canalizare mici si mare in toate cartierele mari : zonele Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului, Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica, Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6

Pentru o execuție corectă, completă și rapidă folosim șarpele electric, materiale și substanțe profesionale.

Desfundare canalizare baie Bucuresti – Sector 6 | 0730 111 131

Desfundare canalizare Baie – Sector 6. Suntem pregatiti sa intervenim oricand si in orice conditii.

Desfundare mecanizata – va expunem in cateva cuvinte operatiunile pe care le putem rezolva:

  1. Desfundare cada
  2. Desfundare WC
  3. Desfundare chiuvete
  4. Desfundarea conductei de colectare a baii – atunci cand apa din chiuveta sau cada refuleaza in sifonul de pardoseala al baii
  5. Desfundarea coloanei principale a blocului – daca intre 2 etaje exista un blocaj toata apa care vine de la vecini de deasupra refuleaza in chiuveta sau sifonul de pardoseala al primului apartament de deasupra blocajului
  6. Desfundare conducta orizontala de canalizare de subsol – in cazul infundarii acestor coloane apa refuleaza in baia de la parter sau la subsol printr-o piesa de curatire al carei capac este deschis.
  7. Desfundare coloana de canalizare la curte – exista situatii cand intre 2 camine din curte se produce un blocaj. In acest caz, caminul din amonte se umple cu toata apa care vine din casa.

 

INSTALATOR URGENT DESFUNDARE CANALIZARE: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta, Desfundare WC, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

Tel 0730 111 131

Deoarece urgentele pentru instalatiile sanitare pot aparea la orice ora, iti punem la dispozitie toata disponibilitatea noastra pentru rezolvarea problemelor aparute sau pentru buna intretinere a instalatiei de canalizare binenteles in toate sectoarele din Bucuresti.

Echipele pentru urgente instalatii sanitare vor ajunge in cel mai scurt timp la tine. Datorita pregatirii lor acestea pot executa lucrari cu grade ridicate de dificultate in cazul oricarei defectiuni care tine de instalatiile sanitare.

Desfundare canalizare baie Bucuresti – Sector 6!

Operam tevi infundate, coloane infundate, sifoane de pardoseala sau scurgeri de chivete (lavoare etc). Pentru toate aceste lucruri ai nevoie de un instalator specialiizat in instalatii sanitare si instalatii de canalozare. In acelasi timp lucram in regim de urgenta noapte sau in zilele de sarbatoare. Apelati cu incredere la noi si veti avea satisfactia unui lucru bine facut!

Desfundare canalizare baie Bucuresti – Sector 6 | 0730 111 131

 

Ai nevoie de un instalator pentru desfundare wc si desfundare canalizare asociatii de proprietari? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalatori autorizati in orice sector din Bucuresti

Desfundare canalizare – Sector 6 | 0730 111 131

Pentru ca interventia in astfel de cazuri implica profesionalism si prudenta este nevoie de un instalator autorizat care poate sa se ocupe de urgentele instalatiilor sanitare. Daca se intampla sa ai o urgenta la instalatiile sanitare la orice ora din zi sau din noapte, nu ezita sa ne apelezi la numarul de telefon 0730 111 131. Trimitem cat mai urgent o echipa de instalatori profesionisti catre locuinta ta.

Instalator instalatii sanitare si de canalizare in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 sau in sector 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *