ClickCease
 

Desfundare instalatii sanitare

0730111131

Scurgerea de la cada sau de la cabina de dus s-a infundat si apa nu se mai scurge cum trebuie? Nu stii ce trebuie facut in aceasta situatie?

Iata mai jos cateva masuri la care ai putea apela si care pot avea rezultate sau ……. nu, in functie de gradul de colmatare a scurgerii:

  • pompa de desfundat: se fixeaza pompa deasupra scurgerii cazii si se apasa brusc si cu putere. In tot acest timp, scurgerea de preaplin trebuie sa fie astupata pentru a nu permite aerului care este impins cu pompa sa iasa pe la scurgerea de sus a cazii. Miscarea de aspiratie va fi cu atat mai eficienta, cu cat pompa va fi mai bine fixata.
  • bicarbonat de sodiu si otet: se toarna in gaura de scurgere 100 gr de bicarbonat de sodiu urmat de 100 ml de otet. In urma contactului dintre otet si bicarbonat are loc o reactia chimica deloc toxica, menita sa ajute la eliminarea dopului format. Pentru rezultate optime trebuie repetat procesul de cateva ori.
  • substante chimice speciale pentru desfundat (sub forma lichida sau granule): se inlatura apa stransa in cada folosind un vas sau un burete, dupa care se toarna solutia si se lasa sa actioneze cateva minute conform instructiunilor de pe ambalaj. la final se toarna apa fierbinte si daca problema este minora, rezultatele sunt vizibile imediat.
  • o bucata de sarma: se ia o sarma de aproximativ 10-15 cm, se indoaie la un capat formand un mini-carlig si se introduce pe scurgere pentru a înlătura in special ghemotoacele mari de par şi reziduuri, aflate aproape de partea superioară a gurii de scurgere. Se poate folosi in acest sens si un umeras din sarma. Atenţie, însă, ca exista riscul de a cauza probleme tevii de scurgere daca sarma este introdusa prea adânc.
  • sarpele pentru desfundat tevi si scurgeri: “sarpele” un cablu de otel, care poate fi achizitionat de la magazinele de specialitate si care poate colecta reziduurile de pe tevile de scurgere de pe o distanta de pana la 25 metri. Este folosit adesea de catre instalatori si are rezultate foarte bune.

Cheama acum un instalator


Suna acum

Desfundare canalizare Bucuresti

Daca scurgerea de la cada sau de la cabina de dus prezinta in continuare probleme, este recomandat sa chemi un instalator autorizat. Acesta intervine rapid si prompt, realizand o desfundare fara complicatii cu echipamente profesionale ce garanteaza o interventie sigura asupra tevilor, scurgerilor sau canalelor infundate.

Firma noastra iti pune la dispozitie experienta de peste 15  ani a instalatorilor nostri specializati in desfundare canalizare / desfundare tevi. Intervenim doar cu utilaje profesionale:

  • sarpele electric: un utilaj special compus din trei parti distincte ce actioneaza impreuna: robotul electric profesional (imprima miscare de rotatie asupra serpilor), serpi speciali pentru desfundari canalizari si capetele de actiune ale acestora. Sarpele electric este cel mai folosit echipament in cazul tevilor infundate sau scurgerilor cu dimensiuni inguste.
  • apa cu presiune: robotul sub presiune asigura o desfundare optima in cazul canalelor infundate asigurand si o curatare in prealabil a intregului sistem de scurgere. Robotul sub presiune functioneaza la o presiune maxima de 180 bari (cu apa calda sau apa rece – in functie de situatie) reusind sa indeparteze toate rezidurile de pe coloanele de scurgere.
  • Daca vrei o solutionare rapida a problemei si fara complicatii, este indicat sa apelezi la serviciile unui instalator autorizat. Acesta rezolva rapid si eficient problema canalului de scurgere si te va sfatui cum sa procedezi pentru a preveni infundarea scugerii de la cada de baie sau dus.

Desfundare Canalizare Ilfov


Suna acum

Instalator sanitar Bucuresti, instalator sanitar sector 1, instalator sanitar sector 2, instalator sanitar sector 3, instalator sanitar sector 4, instalator sanitar sector 5, instalator sanitar sector 6, Instalator Ilfov. Instalator autorizat, serios, bun meserias execut ieftin si profesionist pentru firme si persoane fizice la preturi manopera avantajoase lucrari de reparatii instalatii sanitare si termice in judetul Ilfov in localitatile: Corbeanca, Balotesti, Buftea, Chitila, Mogosoaia, Otopeni, Dimieni, Snagov, Pipera, Saftica, Afumati, Cernica, Fundeni, Pantelimon, Voluntari, Catelu, Berceni, Popesti Leordeni, Bragadiru, Cornetu, Magurele, Mihailesti, Chiajna, Ciorogarla, Clinceni, Dobroiesti, Domnesti, Dragomiresti, Rosu, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Te ascultam!