Serviciu Disponibil 24/7 Apeleaza cu Incredere la noi!
 • 0730.111.131
Cere o Estimare Gratuita

Instalator Sanitar Bucuresti – Sector 1 2 3 4 5

Plumber Blog Posts 10
0

Reparații și Montaj Instalații Sanitare

Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 & Ilfov

 

Fie că este vorba de operațiuni simple de montaj sau lucrări de reparații complexe, dispunem de toate echipamentele necesare intervențiilor diverse: desfundare țevi, robineți de apă și înlocuirea tronsoanelor de țevi, schimbarea bateriilor de la cadă sau chiuvete, drenaj și eliminarea factorilor cauzatori de blocaje la scurgeri.

Suntem certificați pentru proiectarea, implementarea și efectuarea lucrărilor noi de instalații sanitare, montaj electronice și electrocasnice în baie, reparații complete instalații apă și canalizare.

 

Ați remarcat scurgeri la robineții din baie sau bucătărie? Vasul de toaletă nu este perfect funcțional?

 

Uneori din cauza vechimii, alteori din cauza lucrărilor neprofesioniste și a materialelor de proastă calitate, alteori pur si simplu – instalațiile și materialele care alcătuiesc sistemele se defectează. Iar atunci este nevoie de intervenție imediată, fără a amâna. O scurgere înfundată azi se poate transformă mâine într-o inundație! Acest lucru înseamnă costuri mai ridicate de reparație și daune obiectelor și suprafețelor din locuință.

 

 

Ați decis să instalați un boiler, o mașină de spălat haine sau una de spălat vase?

 

Orice distribuitor și producător de electrocasnice recomandă ca instalarea acestor echipamente să fie realizată de către un sepcialist în domeniu. Evitați să mai efectuați lucrările cu unul dintre vecinii sau prietenii priecepuți! Instalarea greșită a acestor aparaturi poate cauza scurtcircuit și vă poate pune viața în pericol.

 

Sunați-ne cât mai curând pentru o programare!

 

Ce fel de servicii oferim?

Tipologia serviciilor prezentată este orientativă, echipele noastre de instalatori fiind pregătiți să remedieze orice problemă ar apărea. Contactează-ne și un specialist se va deplasa la adresă în cel mai scurt timp pentru identificarea defecțiunii!

 

 • Proiectare și montaj instalație apă potabilă și canalizare;
 • Înlocuirea și efectuarea lucrărilor de reparații a componentelor instalației de apă sau de canalizar;
 • Montaj complet obiecte sanitare pentru bucătărie și baie;
 • Schimbarea robineților defecți;
 • Schimbarea și repararea țevilor fisurate;
 • Soluționarea drenajului la nivelul subsolului;
 • Instalare scurgeri si repararea scurgerilor înfundate;
 • Proiectare și instalații sanitare complete pentru cladiri și case noi;

 

Cum știi că ai probleme cu instalația de canalizare?

Mai puține persoane cunosc faptul că pe lângă neplăcerile create de disconfortul la utilizare, un sistem de canalizare defectuos vă expune la potențiale pericole pentru sănătate. Când este vorba de defecțiuni ale sistemelor sanitare, contactați-ne să remediem problema!

Instalație de canalizare defectă – Semnale de alarmă clasice

 • Scurgerea lentă a apei din chiuvete, cabina de duș sau cadă

Drenajul lent sau care întârzie indică o defecțiune la nivelul țevilor sau chiar a sistemului de canalizare. Lichidele si prafurile existente în comerț soluționează doar pe moment o scurgere înfundată și au efecte negative asupra țevilor. Instalatorii noștri inspectează zonele afectate utilizând cele mai bune echipamente și scule specifice.

 • Mirosuri neplăcute

Degajarea mirosurilor neplăcute în încăperile prevăzute cu chiuvete: băi și bucătării semnalează cu siguranță existența problemelor la canalizare. Contactați-ne pentru a aborda cât mai curând problema și pentru a evita problemele pe linie – mai ales în cazul ansamblurilor rezidențiale.

 • Un nivel de apă fluctuant al apei din toaletă

Acordați atenție nivelului de apă prezent în vasul de toaletă, deoarece orice fluctuație indică probleme la canalizare.

 • Vechimea sistemelor de instalație din casă

Chiar dacă au oferit și încă oferă randament și bună funcționalitate, trebuie să programați o revizie a instalațiilor sanitare la o anumita perioadă de timp. Țevile transportă zilnic, ani de zile o mare cantitate de lichide, fapt care cauzează în timp deteriorarea și fisurarea țevilor.

 

O firmă de specialiști pe care vă puteți baza!

Întreținerea regulată și verificările efectuate de specialiști – identificare posibile defecțiuni, curățare și igienizare permit schimbarea la timp a țevilor vechi din sistemele de instalație montate acum pese 20-30 de ani. Vă punem la dispoziție serviciile de consultanță și ghidare prin telefon pentru soluționarea temporară a anumitor probleme sanitare, ulterior o echipă deplasându-se la adresa dumneavoastră.

Acționăm în regim de urgență la solicitările dumneavoastră, deoarece considerăm că în ceea ce priveste sistemele sanitare, nicio o problemă nu suportă amânare!

Leave us a comment

three × three =