ClickCease
 

Cauți un Instalator în Bucuresti?

Promptitudine, Seriozitate & Profesionalism

Proiectăm și realizăm toate elementele de instalații necesare unei case moderne sau unui spațiu de lucru inovator.

Locatii in care ne deplasam pentru interventii: Jud. Ilfov, Bucuresti Sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6

instalatori-nonstop.roInstalator Sanitar Bucuresti

Proiectăm și realizăm toate elementele de instalații necesare unei case moderne sau unui spațiu de lucru inovator.

Locatii in care ne deplasam pentru interventii: Jud. Ilfov, Bucuresti Sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Apeleaza cu incredere!

PROGRAM
Luni - Sambata
Non-Stop
LOCATIE
Bucuresti & Jud. Ilfov

Confortul dvs. este prioritatea noastră # 1

Beneficiați de costuri reduse ca timp și bani datorită unei soluții complete, de la cea mai simplă, la cea mai complexă lucrare, putem să vă oferim gama completă.
Service / Montaj Centrale Termice
Reparatii Centrale Termice & Constatari / evaluari defectiuni in Bucuresti si imprejurimi Promptitudinea si seriozitatea echipei noastre. Piese centrale termice originale. Apeleaza-ne si venim in aceeasi zi. Reparam toate marciile de centrale pe gaz.
Instalator Sanitar București
Montaj / Schimbare / Service: Cabine de dus, Baterii lavoare, Masini de spalat: Vase, Rufe. Chiuvete Baie, W.C, Pisoare, Apometre, Hidrofor, Inlocuire Robineți de Apă. Etc.
Desfundare Canalizare București
Fluctuația apei din vasul de WC și scurgerea lentă a apei din chiuvetă, cabină de duș sau cadă semnalează necesitatea invervenției de desfundare scurgeri și chiar înlocuirea țevilor? Intervenim in regim de urgenta.
Servicii de Mentenanță București
Este dorința noastră și intră în promisiunea lucrului bine făcut, faptul că veți avea nevoie de puține intervenții după realizarea lucrărilor de către noi.
Ca vizitele instalatorilor sa fie rare, dar de folos, vă venim în ajutor cu pachete de servicii și abonamente în Bucuresti și împrejurimi.

INSTALATORI-NONSTOP.ROMenajați-va locuința regulat și veți economisi timp și bani.

Avem la dispoziție experiența, personalul și sculele necesare pentru a realiza lucrări de instalații termice, de la montaj pentru orice tip de centrala termica, instalare calorifere/aerisire, lucrări de instalații sanitare.

De la 2950RONOfertă Pachet Centrale Termice

✓ Manopera si Montaj
✓ Transport Inclus
✓ Demontarea Centralei Vechi

De la 3600RONOfertă Pachet Aer Conditionat

✓ Manopera si Montaj
✓ Transport Inclus
✓ Mentenanta

Intrebari Frecvente & Sfaturi

1
Cât durează intervențiile efectuate și ce prețuri practicăm?
  • Oricât de urgente sunt solicitările, majoritatea clienților amână lucrările din cauza prețurilor ridicate solicitate de companiile prestatoare de astfel de servicii. Prețurile pe care le practică instalatorii noastrii sunt adaptate și personalizate în funcție de fiecare tip de lucrare în parte, costurile totale fiind comunicate clienților imediat după constatare. Tarifele relevante reflecta experiența și profesionalismul de care dăm dovadă ori de câte ori ne veți solicita serviciile.
2
Beneficiez de garanție la serviciilor efectuate?
  • Instalatori Bucuresti garanteaza efectuarea profesionala a oricarui tip de lucrare, regasita in finisajele de exceptie si estetica impecabila. Odata terminate proiectele, beneficiarii pot opera spatiile amenajate fara dificultate. Toate lucrarile vin insotite de certificat de garantie acordat pe o perioada de 6-24 de luni, in functie de tipul de lucrare, materialele utilizate si complexitatea fiecarui proiect in parte.
4
Trebuie sa cumpar piesele necesare reparatiilor?
  • Dispunem de toate resursele necesare proiectelor dvs.: materiale si obiecte sanitare, echipamente de ultima generatie si tehnici moderne de lucru. Consultantii nostri va pot oferi toate detaliile adecvate lucrarilor tehnice demarate. (Instalatori Bucuresti & Ilfov NonStop)
5
De ce sa ne alegeti pe noi?
  • Firma Instalator Bucuresti este reprezentata de o echipa completa de instalatori autorizati in bucuresti si ilfov, furnizam intreaga gama de piese specifice domeniului constructiilor sanitare, ventilatie si climatizare, asigurand servicii complexe de montaj, repararii si inlocuirea obiectelor sanitare din spatii diverse – locuinte, sedii de birouri, spatii industriale si comerciale cu program de desfasurare non-stop. Prin prisma experientei dobandite, instalatori bucuresti sunt recunoscuti ca profesionisti pe piata de profil de peste 14 ani, asigurand servicii de amenajare constructii, montaj si reparatii electrice, sanitare, climatizare, ventilatie. (Instalator Bucuresti & Ilfov NonStop)

INSTALATORI-NONSTOP.ROSuntem alături de dumneavoastră, dacă sunteți fost client sau viitor client ce va avea încredere că îi oferim cele mai bune soluții de instalații.

CERE CONSTATARE SI DEVIZ.Vă interesează o estimare de pret?

Pasul 1
Trimiteți detaliile dvs.
Pasul 2
Rezervați timp si data preferata.
Pasul 3
Vă vom contacta in cel mai scurt timp.
Pasul 4
Obțineți estimarea costurilor.

TESTIMONIALE

Am ajuns la voi printr-o recomandare de la un prieten. Nu am de ce sa ma plang, rapizi si profesionisti, preturi accesibile in Bucuresti. Recomand!

Mugurel Alexandru
BUCURESTI

Mi s-a spart o teava de apa sub podea, nu am stiut la cine sa apelez si v-am gasit pe voi. Multumesc instalatorului razvan, in mai putin de 2 ore a fost totul rezolvat. Recomand cu incredere, Profesionisti!

Claudia M.
BUCURESTI
Call Now Button