Testimoniale

instalatori nonstop 0730.111.131

Scrie-ne despre experienta ta specificand numele orasul si zona si vom publica aici.

La a ora 4 dimineata am sunat la instalatori nonstop. Cred ca am avut mare noroc la 4.25 erau deja doi instalatori in casa. Eram disperat nu mai stiam ce sa fac, a pocnit teava de apa calda chiar cu 2 cm inainte de robinet… am crezut ca o sa inund 8 etaje. Toata stima instalatori nonstop!

Andrei din Bucuresti Baneasa

S-a defectat centrala termica la gradinita la care sunt educatoare si copilasii inghetau de frig. Nu mai stiam ce sa facem. Multumim domnului Razvan pentru profesionlismul de care a dat dovada. In doar o ora ne-a pornit centrala termica.

Anca Bucuresti sector 3

Am apelat la un vecin sa-mi extinda instalatia termica si la mansarda. Am crezut ca este instalator, ca se pricepe. La ora 9 am fost sunata la birou sa merg urgent acasa ca am inundat-o pe vecina de jos. Cand am ajuns nu-mi venea sa cred, sufrageria era distrusa tisnea apa din lipitura unei tevi de la un calorifer de parca era fantana arteziana. Echipa instalatori m-a ajutat pe loc, mai mult o alta echipa a venit si in 3 zile sufrageria era refacuta toata. Multumesc domnului Razvan si Bogdan si pentru ajutorul acordat imediat.

Ana-Maria Bucuresti cartierul Tineretului.

Multumesc instalatori nonstop pentru instalatorul electrician trimis la 11 seara. Am ajuns acasa, am aprins lumina si am ramas pe intuneric. Nici nu banuiam ca cine mi-a schimbat tabloul de sigurante a facut o lucrare de mantuiala. Am asteptat doar o jumate de ora sa vina un instalator electrician calificat sa-mi rezolve problema.

Marian Bucuresti Unirii.

instalatori nonstop 0730.111.131